Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Rhodolfo hazır Orman'ı bekliyor

Rhodolfo hazır Orman'ı bekliyor

Beşiktaş, Brezilyalı stoper ve kulübü Gremio ile her konuda anlaştı, ancak transfere son noktayı koymuyor

Rhodolfo hazır Orman'ı bekliyor

Kartal, Rhodolfo’nun yanı sıra Dnipro’lu Douglas Silva, D.Moskova’lı Douglas Teixeira ve Ron Vlaar ile de temas halinde... En doğru tercihi yapmak isteyen siyah-beyazlılarda son kararı başkan Fikret Orman bu hafta verecek

BEŞİKTAŞ’IN transferdeki önceliği stoper ve santrfor... Bunu hem başkan Fikret Orman hem de teknik direktör Şenol Güneş birçok kez altını çizerek dile getirdi. Arayışlar ve görüşmeler büyük bir hızla sürüyor ancak siyah-beyazlılar son kararı verme noktasında ise acele etmiyor...

KARTAL, stoper adayları arasında yer alan Rhodolfo ve oyuncunun kulübü Gremio ile her konuda anlaşmaya vardı. Fakat siyah-beyazlılar bu transfere son noktayı koymuyor. Sebebi ise yönetimin en doğru kararı vermek istemesi.

2. KAMPA YETİŞECEK

28 yaşında ve 1.93 boyundaki Rhodolfo’yu şimdilik bekleten yönetim, Dnipro’lu Douglas Silva, Dinamo Moskova’lı Douglas Teixeira ve bonservisi elinde olan Hollandalı Ron Vlaar ile de temas halinde... Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in 20 Temmuz’da başlayacak olan 2. kampa tam kadro gidilmesini istemesi nedeniyle bu hafta içi görüşmeler bitirilecek ve son kararı başkan Fikret Orman verecek.

Haberin Devamı

HAFTA sonu Almanya’ya gelip stoper, santrfor ve sol açık transferleri hakkında Şenol Güneş’le görüşüp fikir alan Orman’ın diğer pozisyonlarda da Rhodolfo gibi anlaşmalarını bitirdiği ancak transferine nokta koymadığı oyuncular olduğu öğrenildi.