Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rekorların adamı Emenike!

Rekorların adamı Emenike!

Nijeryalı, kale önünde harcadığı net pozisyonla tribünlere saç baş yoldurdu.

Rekorların adamı Emenike!

Akhisar karşısında çok önemli 3 puanı kaçıran Fenerbahçe'de Nijeryalı golcü Emenike, mücadelenin 13. dakikasında tribünleri şoke eden bir gol kaçırdı. Altı pas içinde topu boş kaleye göndermek yerine dışarı atan sarı-lacivertli futbolcu, tam anlamıyla zor olanı başardı (!)

KADIKÖY FOBİSİ BİTMEDİ

Nijeryalı oyuncu, bu sezon kaleci ile karşı karşıya kaldığı 15 net pozisyonun 12'sini gol yapamadı ve yüzde 80 ile ligin en fazla karavana atan futbolcusu oldu. Emmanuel Emenike ayrıca Kadıköy fobisini de bitiremedi. Aylardır Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağları sarsamayan golcü futbolcu, en son 31 Ağustos'ta Karabükspor ile oynanan ligin açılış maçında Kadıköy'de gol sevinci yaşamıştı.

GÜİZA'NIN GERİSİNDE

Fenerbahçe forması ile 54 maça çıkan ve attığı 16 gol ile maç başına 0.29 gol atma ortalamasına sahip olan Emenike, Güiza'nın da gerisinde bulunuyor. Başarısız bulunularak gönderilen Daniel Güiza, 97 maçta 35 gol atmış ve 0.39'luk gol atma ortalamasına ulaşmıştı. Öte yandan Güiza, her 207 dakikada bir gol atmışken, Emenike şu an her 243 dakikada bir gol atabiliyor.

Haberin Devamı

SOSYAL İSYAN!

@asıpslk: Griezmann'la Emenike'nin aynı mesleği icra ettiğine insan inanmak istemiyor.

@Mayestrro: Emenike'yi Rusya'ya verelim karşılığında Kırım'ı alalım!

@Levent- Gozubuyuk: Emenike'ye değil, ona bu kadar sabredene kızıyorum.

@Serdar- Soylu: Emenike oynadıkça fiyatı düşüyor, oynatma bari!

@cankacar: Emenike golü değil, gol Emenike'yi kaçırıyor. Anlamıyorsunuz ki...

(Sabah)