Gazete Vatan Logo
Futbol 'Ordu ligde kalacak!'

'Ordu ligde kalacak!'

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ligde kalan 7 maçta en yüksek puanı alarak ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

'Ordu ligde kalacak!'

Başkan Nedim Türkmen, teknik direktör Hector Cuper ve kaptan Ali Çamdalı kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Nedim Türkmen Orduspor'u 26 yıl aradan sonra Süper Lige çıkarma başarısını gösterdiklerini, başarısızlık durumunda da burada olduklarını ve bir yere gitmediklerini belirterek bu sezon ligde kalacaklarını belirtti.

Teknik direktör Hector Cuper'le devam kararını yönetimin ortak kararıyla aldıklarını da vurgulayan Türkmen, "Cuper konusu hepimizin ortak fikridir. Biz Cuper'i gönderip çok daha iyi birini getirmemiz lazım. Bu aşamada getirme şansı yok. Dolayısıyla hoca kendisine ve takımına güveniyor, bizde ona güveniyoruz" dedi.

BIRAKIP BİR YERE GİTMİYORUZ

Orduspor'un içinde bulunduğu zor durumun farkında olduklarını da anlatan Türkmen, "Yemek yiyemiyoruz, uyku uyuyamıyor insanlar bende dahil olmak üzere. Ama böyle bir yola girmişiz buna katlanacağız. Ama başarılı olunca laylaylom, ama futbolun içinde başarıda var başarısızlıkta var. Hayat gibi iyi günde var kötü günde var. Bu başarısızlıklarında bu işin doğasında olduğunu kabul edersek bunu içimize sindirirsek hep beraber çok daha güzel şeyler olur. Ben kalan 7 haftada bu takıma inanıyorum. Teknik direktörüme de inanıyorum biz bu ligde kalacağız. Sezon sonunda nerede hata yaptığımıza hep beraber bakacağız. Başarı durumunda da, başarısızlık durumunda da biz buradayız. Biz bırakıp bir yere gitmiyoruz" diye konuştu.

CUPER: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Teknik Direktör Hector Cuper ise çok çalışıp 7 maçta başarılı olmak istediklerini kaydederek, "Başkanın dediği gibi şuanda zor bir durumdayız. Ligin başındaki durumuna göre kıyaslarsak takım çok değişti. Ama matematiksel olarak rakamlar izin verdiği sürece umudu kesmemek gerekiyor. Herkesin umudu olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe büyük bir rakip sonuçta. Zaten büyük bir rakip olduğundan motivasyon eksiği olmayacaktır bu maçta kesinlikle. Sadece geri kalanı bizim koymamız gerekiyor, çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Umarım bu kalan 7 maçta, ilk iki ayda gördüğümüz Orduspor'u bir daha göreceğiz" diye konuştu.

ÇAMDALI: KALAN MAÇLAR VİTRİN MAÇLARI

Kaptan Ali Çamdalı ise kalan 7 maçın kendileri için vitrin maçları olduğuna dikkat çekti. Ali Çamdalı ise, "Önümüzde 7 haftalık zorlu bir süreç bizi bekliyor. Geride kalan maçlara artık kafa yormanın anlamı olmadığını düşünüyorum ben. 7 haftalık çok zor bir fikstürün bizi beklediğini hepimiz biliyoruz. Biz futbolcular olarak bunun farkındayız. Ben fikstür olarak açıkçası hiç korkmuyorum. Çünkü her futbolcunun hayal edebileceği bir fikstür bizi bekliyor. Bunlar vitrin maçları çünkü. Bir yola başkoyduk buna inanarak Fener maçına çıkacağız. Rakip çok önemli değil, Fenerbahçe olması daha heyecanlı" dedi.

Haberin Devamı