Gazete Vatan Logo
Basketbol "Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz"

"Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz"

Real Madrid'in yıldızı Rudy Fernandes, temsilcimiz Anadolu Efes ile karşılaşacakları kritik maç öncesinde VATAN'a çok özel açıklamalarda bulundu...

"Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz"

Bu akşam Anadolu Efes'le Euroleague B Grubu son maçında karşılaşacak olan Real Madrid'in yıldızı Rudy Fernandes, temsilcimizin gruptan çıkması için büyük önem taşıyan maç öncesi gazetevatan.com'a konuştu. Merve Toy'la keyifli bir söyleşi yapan 28 yaşındaki şutör guard şunları söyledi:

"Anadolu Efes maçına şanslı durumda çıkıyoruz çünkü Top 16 öncesi B Grubu'nu lider tamamlamayı garantiledik. Efes içinse durum farklı. Bir ölüm kalım mücadelesi niteliği taşıyor çünkü Top 16'ya kalabilmek için bu karşılaşmayı kazanmak zorundalar. Bu müsabakaya Efes'i zora sokmak ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız çünkü bizler profesyoneliz ve bu yarıştaki her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu mücadelelerin kolay olmayacağını geçen sene burada oynayıp onlara karşı kaybettiğimiz karşılaşma sebebiyle gayet iyi biliyoruz. Fakat bugün benzer bir durumun yaşamayarak, kazanmak ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Efes sezon başında kadrolarına kattıkları Planinic dışında, geçen seneden çok farklı değil bence. Planinic yakından tanığım çok tecrübeli bir oyuncu. Geçen sene de onlara karşı oynadık ve ne yapmamız gerektiğini biliyoruz."

Röportajın devamı çok yakında VATAN Gazetesi ve Gazetevatan.com’da olacak...

Haberin Devamı