Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Mol Vidi Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir?

Mol Vidi Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir?

MOL Fehervar - Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta? MOL Fehervar - Galatasaray karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılılar transfer çalışmalarına yönelik adımlar atarken, hazırlık maçları ile yeni sezon öncesi form tutuyor. Peki, Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir,

Mol Vidi Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir?

Galatasaray Macaristan'ın güçlü ekiplerinden Mol Vidi ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Taraftarlar ekran başında maçı izlemek için arama motorlarına yöneldi ve Mol Vidi-Galatasaray maçı hangi kanalda? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı izle seçeneği var mı? sorularına yanıt arıyor.

MOL FEHERVAR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MOL Fehervar - Galatasaray, hazırlık maçı, 13-07-2022 Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak.

MOL FEHERVAR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

MOL Fehervar - Galatasaray Hazırlık maçının Spor Smart kanalından yayınlanacak.

MOL VİDİ TAKIMI HAKKINDA

Fehérvár FC ya da eski adıyla Videoton FC veya sponsorluk anlaşması gereği MOL Fehérvár FC, bir Macar futbol kulübüdür. Székesfehérvár'da kurulmuştur. 2010-2011 sezonunda ilk defa Nemzeti Bajnokság I şampiyonu olan kulübün Avrupa'daki en büyük başarısı ise 1984-85 sezonunda UEFA Kupası'nda final oynamasıdır. Finale kadar Paris Saint-Germain FC ve Manchester United gibi takımları elemiş olmasına rağmen, finalde Real Madrid'e boyun eğmiştir.

Haberin Devamı

1985 UEFA Kupası: (2. lik)

2011 Nemzeti Bajnokság: Şampiyon

1976, 2010 Nemzeti Bajnokság: (2.lik)

2006 Magyar Kupa: (Şampiyonluk)

2007-08, 2008-09 Ligakupa: (Şampiyonluk)