Gazete Vatan Logo
Futbol Metin Araz da Murat Aksu’yla

Metin Araz da Murat Aksu’yla

Beşiktaş başkan adayı Murat Aksu’nun, yönetim listesinde beşinci isim Metin Araz oldu

BEŞİKTAŞ Başkan adayı Murat Aksu’nun yönetim listesinde yer alacak 5. isim de belli oldu. Ali Baransel, Dr. Murat Akdoğan, Yahya Kemal Gençer ve Emre Berkin’den sonra siyah-beyazlı kulübün yönetimi için iyi bir liste hazırlamak adına yoğun uğraşlar veren Murat Aksu, Merdan Araz’ı da yanına aldı.

1954’te Ankara’da doğan ve lise öğrenimini Kanada’da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Araz, İstanbul Üniversitesi’nde ’Para ve Banka’ alanında master yaptı. İş hayatına 1975’te Uluslararası Endüstri ve Ticaret Bankası’nın kambiyo bölümünde başlayan Araz, İnterbank, Esbank, Demir-Bank ve Garanti Bankası’nda müdürlük görevini üstlendi.

DİĞER YÖNETİCİLER

EMRE BERKİN: 1961 doğumlu. Microsoft’un Orta Doğu ve Afrika’daki faaliyetlerinin büyümesine kattığı ivmeyle tanınıyor. 2005’te profesyonel yöneticilik dalında ’Türk Lider’ seçildi. 2007’de TUBİSAD ve TBD tarafından ’Yaşam Boyu Hizmet’ ödülü aldı.

YAHYA KEMAL GENÇER: 1954 yılında doğdu. Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta.

Dr. MURAT AKDOĞAN: 1963 doğumlu. İngiliz BAXI Group’un %50 ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı. Aynı zamanda Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, TÜSİAD Üyesi ve İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi.

ALİ BARANSEL: 1940 doğumlu. TRT Parlamento Haberleri Şubesi’nde müdürlük, Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanlığı ve Basın Sözcülüğü, Koç Grubu’nda Koordinatörlük, RTÜK Kurucu Başkanlığı ve TGRT Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi.

Haberin Devamı