Gazete Vatan Logo
Futbol Lucescu'ya büyük şok!

Lucescu'ya büyük şok!

Shakhtar Donetsk ile Lyon arasında oynanan hazırlık maçının ardından Ukrayna temsilcisinden 6 futbolcunun ülkeye geri dönmek istemediği iddia edildi

Lucescu'ya büyük şok!

Ukrayna'da ordu ile Rusya yanlısı ayrılıkçı gruplar arasında yaşanan çatışmaların futbola olan etkisi devam ediyor. Daha önce lige ara verilmesi gündeme gelen Ukrayna'da yeni bir kriz patlak verdi.

Ukrayna Premier League temsilcisi Shakhtar Donetsk ile Fransız ekibi Lyon arasında oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından ülkede devam eden kriz sebebiyle Shakhtar Donetsk forması giyen 6 futbolcunun Ukrayna'ya geri dönmek istemediği iddia edildi.

Söz konusu haberde Ukrayna'ya geri dönmek istemeyen futbolcuların 5 tanesinin Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa ve Facundo Ferreyra olduğu belirtilirken, 6. ismin ise henüz netlik kazanmadığı ifade edildi.

Fransa'da düzenlenen söz konusu mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf 4-1'lik skor ile Lyon oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Nabil Fekir, 43. dakikada Alexande Lacazette, 56. dakikada Yassine Benzia ve 88. dakikada Gael Danic kaydederken, Shakhtar Donetsk'in tek sayısı ise 83. dakikada Dentinho'dan geldi. (sporx)

Haberin Devamı