Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Lider de oluruz şampiyon da"

"Lider de oluruz şampiyon da"

Futbolcularına 'İşte G.Saray'ı gördünüz' diyen Kocaman, zirveyle aradaki 8 puanlık farka rağmen iddialı:

"Lider de oluruz şampiyon da"

“Farkı kapatırız ama bunu derken rakibin puan kaybetmesine değil, bizim kalan maçları kazanmamızın önemine dikkat çekmek istiyorum. İnanın ve kalan haftalarda hata yapmayın. Haddinden fazla puan kaybettik zaten.”

F.BAHÇE’DE derbide alınan beraberlikle ile ilgili futbolcuların “Galibiyeti kaçırdık” şeklinde yaptığı yorumlar teknik direktör Aykut Kocaman’ı gelecek haftalar adına ümitlendirdi. Önceki gün sabah yapılan antrenmanda “G.Saray’ı gördünüz” değerlendirmesini yapan Kocaman futbolcularına katıldığını belirtirken şu sözlerle takıma moral verdi:

‘DERBİ HAVASINDAN ÇIKALIM’

“SİZİNLE aynı düşüncedeyim. 3 puana biz daha yakındık. G.Saray namağlup ligin lideri ama biz de günden güne gelişiyoruz. Artık G.Saray’ı, gördünüz maçımız bitti. Önceliğimiz derbi havasından çabuk kurtulmak. Tartışmaların ortasında kalmayın, bu maç bitti. Final niteliğinde kalan maçlarımıza odaklanalım.

‘PUAN farkını kapatırız’ diyorum, ama bunu derken rakibin puan kaybetmesini değil, bizim kalan maçlarımızı almamızın önemine dikkat çekmek istiyorum. Bu takım lider de olur şampiyon da. İnanın ve kalan haftalarda hata yapmayın. Kaybedeceğimiz kadar puan kaybettik zaten.”

Haberin Devamı

SOL BEK İSTİYOR

BU arada şimdiden devre arası ve sonrasının planlamasını da yapan Aykut hoca, özellikle aksayan sol kanat için çalışmalara başladı. Devre arasında özellikle sol bek konusunda yönetimden transfer isteyecek olan Kocaman, daha çok öne oynayan takım oluşturmak için devre arası Eljif Elmas’ı da takıma monte etmiş olacak.