Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Lastik kızlar madalya peşinde

Lastik kızlar madalya peşinde

Sırbistan'da bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası'nda Antalyaspor Kulübü'nden 7 minik cimnastikçi katılacak.

Lastik kızlar madalya peşinde

Uluslararası Cimnastik Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası bu yıl 24- 26 Mart tarihleri arasında Sırbistan'ın Novisad kentinde yapılacak. Turnuvada Antalya'yı Antalyaspor Kulübü'nden 7 minik cimnastikçi temsil edecek. Sporcular turnuva öncesinde aileleriyle birlikte kendilerine sponsorluk desteği veren Uçan Perde'yi ziyaret etti.

İşletme sahibi Ömer Uçan, minik cimnastikçilere ulaşım, konaklama ve forma desteği vereceğini belirtti. Ömer Uçan, sporcuların altın madalya ile dönmeleri halinde sürpriz hediyeler vereceğini de söyledi. Antrenör Merve Kahraman ise 2008- 2009- 2010 ve 2011 doğumlu sporcularla 4 ayrı yaş kategorisinde mücadele edeceklerini belirterek, "Kızlarımızın çoğu ilk kez uluslararası bir organizasyona katılıyor. Daha önce Karadağ'da yarışan çocuklarımız ise 3 altın madalyayla dönmüştü. Bu kez de derece bekliyoruz" dedi. Kahraman, şampiyonada 9 ülkeden onlarca sporcunun mücadele vereceğini ve işlerinin de kolay olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı