Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kral'ın dönüşü

Kral'ın dönüşü

G.Saray, ilk yarısını 2-0’lık skorle geride kapattığı maçın 2. devresinde küllerinden doğdu ve Kasımpaşa’yı 3-2 devirdi

Kral'ın dönüşü

Önce Yasin’in şutu direkte patladı. Ardından Paşa, 17’de Castro, 43’te Tunay’la 2 farkı yakaladı. 49’da ise Adem direğe takılmasa 3-0 olacaktı. Karşılaşma orada döndü ve 52’de Selçuk attı, 55’te Umut durumu eşitledi, sakatlıktan çıkan Burak ise 65’te skoru belirledi. Böylece Aslan bugünkü derbi öncesinde maç fazlasıyla liderliğe kuruldu.

SEZONUN parolası G.Saray için 4. yıldız yani şampiyonluktu.. Ama son iki haftadır işler iyi gitmiyordu Aslan için. Kadıköy’de bırakılan üç puan, Başakşehir maçında 2-0 öne geçmesine rağmen kaybedilen 2 puan; toplamda tam 5 puan! Şampiyonluk isteyen bir takım için maksimum kayıp oldu...

KASIMPAŞA da zordaydı. Şota istifa etmiş, galibiyete hasretler iki haftadır. Bu tabloda iki takım da ofansif başladı maça. 17’de Hakan-Chedjou ikili adam paylaşımda hata yaptı. Adem’in pasında içeri kaçan Castro’nun şutu ağlara gitti: 1-0. 43’te farkı azaltmak için pozisyon kovalayan sarı-kırmızılılarda Hamit’ten topu kapan Scarione harika pas çıkardı. Gelişine vuran Tunay ilk yarının skorunu belli etti: 2-0.


Haberin Devamı

HAMZA riskleri alarak sakatlıktan yeni çıkan Burak’ı oyuna alarak sistemini 4-4-2’ye çevirdi. Bu değişikliklerden sonra G.Saray sezonun unutulmayacak geri dönüşlerinden birine imza attı. 51’de Yasin’in soldan içeri çıkardığı topu Selçuk ağlara yollayarak arkadaşlarını derin uykudan uyandırdı: 2-1. 55’te yine Sneijder Yasin’e müthiş çıkardı. Yasin bu sefer arka direğe yerden bıraktı. Umut’a sadece topu boş ağlara yollamak kaldı: 2-2. 65’te Selçuk’un başlattığı atakta Umut ortaladı, Burak kafayla son vuruşu yaptı ve hafızalarda uzun süre yer edecek karşılaşmanın son golünü attı: 3-2.