Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Belçika 1. Ligi takımlarından Germinal Beerschot Anvers, milli futbolcu Oktay Derelioğlu'nu denediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, yeni takımıyla antrenmanlara çıkan Oktay Derelioğlu'nun transferinin bu hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi

Domuz kafasının cezası 4 bin Euro
İspanyol La Liga'da 2002 yılında oynanan Barcelona-R.Madrid maçında sahaya atılan kesik domuz kafası ve yabancı maddelerden dolayı Barcelona'ya verilen saha kapatma cezası iptal edildi. Barça'dan R.Madrid'e transfer olan Figo'yu protesto eden Barcelona seyircisinin yaptığı bu hareketin cezası sadece 4 bin Euro olarak belirlendi.

Denizlispor'da Tarkan heyecanı
Geçen sezon tribünlere istenilen sayıda taraftarı çekemeyen Denizli, bu sezon konser ve benzeri aktivitelerle seyirci sayısını artırmak istiyor. Basın sözcüsü Hasan Kıbnslıoğlu, geçen ayki Anadolu Ateşi'nin gösterisinden sonra, bu kez de 5. haftada oynayacakları Ankaragücü maçına bilet alanların 25 Ağustos'daki konseri ücretsiz izleyeceğini belirtti.

Barton'un dramı
Manchester City kulübünde forma giyen Joey Barton'ın kardeşi Michael Barton bir siyahi İngiliz vatandaşını öldürmekten aranıyor. Cuma gecesi gerçekleşen olayda kurbanın alnına giren bir balta ile sokakta ölü bulunmuştu. Yurtdışına kaçtığı tahmin edilen zanlıyı kardeşi Joey Barton teslim olmaya çağırdı.

'İspanyol' Carlos
Real Madrid takımında oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, yabancı oyuncu statüsünden kurtulmak için İspanyol vatandaşı oldu. Bağlılık yemini ederek, İspanyol vatandaşlığı da alan Carlos, İspanyol ligindeki yabancı oyuncu statüsünden kurallar gereği ancak gelecek sezon kurtulabilecek.

A Milliler'in yüzü gülüyor
S.Karadağ'da yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda oyuncular, antremandan sonra kaptan İbrahim Kutluay'ın getirdiği baklavayı yediler. Taktik ve kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapan milliler de sakatlıkları süren Ender ve Fatih'in 3 veya 4 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Zukauskas Olympiakos'da
Ülker'in Litvanyalı oyuncusu Zukauskas, Yunan ekibi Olympiakos ile anlaştı. Geçen sezon Ülker forması altında ULEB Avrupa Ligi maçlannda 10.3 sayı ve 7 ribaund ortalamayla oynayan Zukauskas ile yolların ayrıldığı kulübünden de açıklanmıştı.

Haberin Devamı