Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Yıllardır İstanbul Levent'te bulunan Perili Köşk'te hizmet veren Futbol Federasyonu Olimpiyat Stadı'na taşınıyor. Eski başkan Haluk Ulusoy'un çabalarııyla milli takımlar için Levent'te tahsis edilecek bina mal sahibi ile mahkemelik olunduğu için boşaltılacak. Taşınma işleminin mayıs ya da haziranda yapılması bekleniyor

İstanbulspor 3 puan arıyor
Ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor, bugün deplasmanda Malatya ile oynayacağı maçtan puanla dönmek istiyor. Kulüp genel müdürü Ergün Yücel, kalan maçları iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek "Deplasmanlarda iyi oynuyoruz. Gönlümüz 3 puandan yana" dedi.

Zafer Biryol'un durumu belirsiz
Konya'da önceki gün idmanda sakatlanan Zafer Biryol'un durumu belirsizliğini koruyor. Basın sözcüsü Sefa Ortaç, Antep maçı öncesi Zafer'in sakatlanmasının kendilerini zor duruma soktuğunu belirterek "Zafer'in kadroya alınıp alınmayacağı yarın (bugün) netlik kazanacak" dedi.

Button salı günü Türkiye'de
Formula 1'de mücadele eden BAR Honda takımının pilotu Jenson Button'ın, haftaya İstanbul'a geliyor. Lucky Strike Racing tarafından organize edilen halkla ilişkiler günü için İstanbul'u ziyaret edecek olan İngiliz pilot salı günü İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) bir basın toplantısı düzenleyecek.

Potada Mersin 1. Lig'e çıktı
Basketbol 2. Ligi final grubunda Işıkspor'u deplasmanda 87-83 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi, bitime 3 hafta kala Birinci Lig'e çıkmayı garantiledi. Işık Lisesi Spor Salonu'nda yapılan maçın ilk yarısı ise 45-43 Işıkspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Turgut Atakol unutulmadı
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Basketbol Federasyonu eski başkanlarından Turgut Atakol, dün ölümünün 17. yıldönümünde anıldı. Atakol'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene, TMOK yönetim kurulu üyeleri, milli takım menajeri Doğan Hakyemez, ailesi ve yakınları katıldı.

Haberin Devamı