Gazete Vatan Logo
Süper Lig Kayseri Erciyesspor borç batağında!

Kayseri Erciyesspor borç batağında!

Spor Toto Süper Lig’de kalmayı başaran Kayseri Erciyesspor’da büyük bir maddi sıkıntı ortaya çıktı. 38 Milyon borcu olduğu öğrenilen Mavi siyahlı kulüpte hesaplar alt üst oldu

Kayseri Erciyesspor borç batağında!

Süper Ligde kalma başarılı gösteren Kayseri Erciyesspor’da ‘borç’ sıkıntısı ortaya çıktı. Sezona yanlış transferler yaparak başlayan ve büyük paralar harcayan mavi silahlı kulüp, ara transferde de bütçesini aşınca olanlar oldu. Süper Lig’de kalan ancak arkasında 38 milyon borç bırakan yönetim şimdi kara kara düşünüyor.

Kulüp Başkanı Ziya Eren’in borç nedeniyle bir hayli sıkıntılı olduğu ve bu sıkıntıyı açmanın yollarını aradığı öğrenilirken, borcun büyük bir bölümünün sürdürülebilir olmadığı için sezon öncesi kesinlikle bu sorunun ortadan kaldırılması için yönetimin alarma geçtiği gelen bilgeler arasında.

Diğer yandan Başkan Ziya Eren’in de şahsi harcamalarından dolayı kulüpten alacağı bulunduğu, kulübün şu an için ödeme yapacak gücü sahip olmadığı için de çaresiz bir bekleyiş içerisinde olduğu öğrenildi.

Süper Ligde kalma adına büyük bir fatura ödemek zorunda kalan Kayseri Erciyesspor’da şimdi yeni sezon öncesi yaşanan maddi krizin nasıl aşılacağı, transferler ve teknik direktör konusunun nasıl çözüleceği merakla bekleniyor. (sporx)

Haberin Devamı