Gazete Vatan Logo
Futbol İşte Mesut'un yeni forması

İşte Mesut'un yeni forması

Arsenal'in yeni forma sponsoru PUMA, Topçuların yeni sezon formalarını Carnaby Sokağında muhteşem bir gösteri ile tanıttı

İşte Mesut'un yeni forması

PUMA 2014-15 sezonunda Arsenal'in giyeceği yeni formaları tanıttı.

İç saha, deplaman ve kupa formaları River Thames'aki 20 metrelik muhteşem su gösterisi North Bank'ten bile görüldü.

Her forma PUMA tarafından Arsenal değerleri göz önüne alınarak özel olarak tasarlandı. Bu değerler PUMA ve Arsenal'in Birlikte Dur kampayası kapsamında Gelecek, Sonsuzluk, Galip olarak seçildi.

Arsenal taraftarları yeni formaları almak için PUMA'nın Londra'daki Carnaby Sokağında uzun bir süre beklediler. Formaların tanıtımları Mikel Arteta, Santi Cazorla ve Mathieu Flamini tarafından dükkanın vitrininde yapıldı.

Dükkanın içinde de taraftarlar Topçular'ın kupa zincirinin son halkası olan FA Kupası ile fotoğraf çektirme fırsatı yakaladılar.

PUMA'nın genel sorumlusu Bjorn Gulden yaptığı açıklamada: "Bu akşam PUMA için özel bir akşamdı, bir süredir buna hazırlanıyorduk.."

"Bu akşam için pek çok insan oldukça sıkı çalıştı ve eminmki dünyanın her yerindeki Arsenal taraftarları yeni formaların dizanlarını, antrenman formalarını ve taraftar ürünlerini heyecan ile bekledi."

Haberin Devamı

"Arsenal ile çalışmak büyük bir ayrıcalık. Bu sadece kulübün yapısından kaynaklanmıyor. Aynı zamanda insanların bütünlüğü de çok önemli. PUMA ile Arsenal'in bundan sonra uzun ve zengin bir ilişkisi olacağından kesinlikle eminim." dedi.

Mavi ve kireç yeşili, Gelecek anlamını taşıyan formayı Arsenal iç saha, dış saha Şampiyonlar Ligi ve FA kupası maçlarında giyecek.

Bu forma yenilik yapmaktaki kararlığı ve tarihte üzerinde nmaralar olan ilk formayı giyen Arsenal tarihindeki ilericiliği sembol ediyor.

Ayrıca kulübün geleceklerinden biri haline gelmiş olan genç oyuncu yetiştirmeyle de bütünleşiyor.

İç saha formasında 1933 yılında ortaya çıkan Arsenal kırmızısına sadık kalınmış. Bu Sonsuzluk'u sembol ediyor. Bu formanın ilham kaynağı ise Arsenal taraftarının gücü ve kulüplerine olan bağlılığı ve Topçular için bunun ne kadar önemli olduğu.

İlk başlarda Arsenal taraftarı kulübün kalbiydi, bu duygu bugün ise Arsenal sevgisini dünyanın her yerine taşımış durumda.

Haberin Devamı

Deplasmanda forması olarak tasarlanan Galip ise simgesel sarı ve lacivert olarak tasarlandı. Bu formanın renginde 1971 ve 1979 FA Kupası ile Anfield'da 1989'da elde edilen zaferde giyilen formaların rengi kullanıldı.

Arsenal'in yıldızı Mikel Artetayaptığı açıklamada: "Yeni formalar biz oyuncuları çok etkiledi. Özellikle arkalarında yatan hikayeler yüzünden etkilendik Öünkü bu hikayler buradaki herkese bir şeyler anımsatıyor."

"Arsenal özeldir ve bu formaların tasarımında buna özen gösterilmiş. PUMA forma dizaynlarında harika bir iş çıkartmış."

"Bu yeni sezon için harika bi başlangç oldu. Biz başarıya açız ve bu sezon taraftarlarımıza başarı ve kupa sevinçleri yaşatmak istiyoruz." dedi.