Gazete Vatan Logo
Futbol İşte Melo'nun alternatifi

İşte Melo'nun alternatifi

İspanyol basını, Felipe Melo'ya alternatif arayan Galatasaray yönetiminin, Real Zaragoza'da forma giyen Romaric'le anlaşmak üzere olduğunu ileri sürdü.

İşte Melo'nun alternatifi

Felipe Melo'nun gidişi ile alternatif arayışlarına giren Galatasaray'ın İspanya'da Real Zaragoza'da forma giyen Ndri Romaric'in peşinde olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Sevilla'dan Zaragoza'ya transfer olan Fildişi Sahilli oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Galatasaray'da forma giyen Drogba'nın milli takımdan arkadaşı olan Romaric'in Real Zaragoza'nın ikinci lige düşmesi ile tüm bağlarını kestiği ve bonservisinin elinde olduğu da öğrenildi. İspanyol kulübü ise Romaric'in takımdan ayrılacağını duyurdu. Zaragozalı yöneticiler Romaric'in Türkiye'den bir kulüple görüşme yaptığını doğrulayıp takım ismi vermekten kaçındı.

İspanyol basını Romaric'in Galatasaray ile görüşmeler yaptığını yazdı. Fildişi Sahilli oyuncunun Galatasaray forması giymek için çok istekli olduğunu vurgulayan İspanyol gazeteleri, bu transferin gerçekleşebileceğine dikkat çekti.

38 kez Fildişi Sahilli Milli Takımı'nın formasını giyen Romaric 30 yaşında.

Romaric'le 2011 yılında Bursaspor prensipte el sıkışmış, ancak son anda çıkan pürüzler nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Skorer

Haberin Devamı