Gazete Vatan Logo
İddaa Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!

Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!

Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.

Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Kuponun kaderi 3 dakikada değişti

Uluslararası Hazırlık Maçları’nda dün Bosna Hersek evinde Ukrayna’yı konuk etti. Misli üyesi bu karşılaşmaya “Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst” oynadı. Üyenin kuponunun gelmesi için hem Ukrayna’nın karşılaşmadan galip ayrılması hem de maçta en az 3 gol çıkması gerekiyordu.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarı maçın 56.dakikasında Ukrayna’lı defans oyuncusu Mikola Matviyenko’nun kendi kalesine attığı golüyle Bosna Hersek evinde 1-0 öne geçti. Hem üye için hem de Ukrayna için oldukça moral bozucu bir dakikada gelen gol oldu. Artık maçın geri kalanında Ukrayna’nın durumu lehine çevirmesi gerekiyordu.

Haberin Devamı

Maçın 85.dakikasında Roman Yaremchuk’un golüyle skor eşitlendi ve hem Ukrayna için hem de üyenin kuponu için bir umut ışığı doğdu. Maçın bitimine çok az kalmışken Ukrayna’nın bir gole daha ihtiyacı vardı ki beklenen gol 3 dakika sonra geldi. 88.dakikada rakip fileleri havalandıran Artem Dovbyk’in golüyle maçın kaderi değişti.

Maçın 2-1 Ukrayna galibiyetiyle sonuçlanmasıyla Misli üyesi bu tahminiyle 3.49 oran bilmiş oldu.

Gol yağmuru olan maçta en yüksek oranı tutturdu

Üyenin kuponundaki en yüksek orana sahip karşılaşma GallerFinlandiya oldu. Hızlı başlayan karşılaşmada ilk gol 3.dakikada Galler’den geldi. David Brooks’un golüyle maçın başından üstünlüğü eline alan Galler ilk yarının bitimine yakın Neco Williams’la bir gol daha buldu. 45.dakikada da Teemu Pukki Finlandiya’nın maçtaki tek golünü attı.

İlk yarı 2-1 skorla biterken karşılaşmaya “Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst” oynayan üyenin kuponu bu haliye zaten tutuyordu. Karşılaşmanın ikinci yarısında 47 ve86.dakikalarda Galler iki gol daha atarak üst tura çıkışını garantilemiş oldu. 4-1 skorla biten karşılaşmada Galler’in galibiyetiyle, üye 3.60 oran yakaladı.

Haberin Devamı

Maçlar teker teker, rahat şekilde geldi

7 gol çıkan bol gollü geçen Portekiz – İsveç karşılaşmasına “Maç Sonucu 1 ve 3.5 Üst” oynayan üye 2.67 oran yakalarken, Polonya – Estonya karşılaşmasını da 1.09 orandan garanti olması ve oranı arttırması için kuponuna ekledi. Karşılaşmaya “1.5 Üst” oynayan üyenin garanti tercihi karşılaşmanın 22.dakikasında Frankowski’nin golüyle geldi.

Kuponunun son karşılaşması olarak da Yunanistan – Kazakistan karşılaşmasına “Toplam Korner 12 ve Üst” oynayan üyenin şansına karşılaşmada tam 13 korner oldu. Bu tercihiyle de 3.40 gibi oldukça yüksek bir oran tutturan üye böylece 5 maçta 124.32 oran tutturarak 206 bin 325 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Mislide 206 bin 325 TL kazandı