Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Lazio – Roma: Maç Sonucu 0 (2.65 yerine 2.80)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Lazio – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, 90 dakikada eşitliğin bozulmayacağını düşünüyor. 

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İtalya Kupası yarı finalinde Lazio ve Roma kozlarını paylaşırken Olimpico Stadyumu ilgi odağı olacak. Yakın zamanda karşılaşan iki başkent ekibi, o karşılaşmada golsüz eşitliğe imza atmışlardı. Ligde Udinese deplasmanında kazanan Lazio’da hem Ciro Immobile hem de Luis Alberto sakatlıkları nedeniyle kenarda kalmaya devam ediyor. Roma, Atalanta ile 1-1 berabere kalarak oyun üstünlüğünü gole çevirememişti. Roma’da çarşamba günkü karşılaşmada Houssem Aouar ve Evan NDicka, milli takımda. Chris Smalling, Renato Sanches, Tammy Abraham ve Marash Kumbulla ise sakat olan isimler. Başkent derbisinde Roma ve Lazio şu anda eşit durumda görünüyorlar ve yine beraberliğe oynamamızın ana nedeni de bu. Öncelikli tercihim beraberlik. Alternatif için önerim ise 2,5 gol altı bahsi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük – Kayserispor: 0-2 Çifte Şans (1.42 yerine 1.46)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fatih Karagümrük – Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, konuk ekibin sahadan en az 1 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Şota Arveladze, Fatih Karagümrük'e hiç iyi gelmedi. Gürcü teknik adamlar çıktıkları 3 maçın tamamını gol atamadan kaybettiler. Arjantinli kaleci Matias Dituro takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Otabek Shukurov da gitmişti... Kayserispor da iyi değil. 8 maçta 7 galibiyet aldıkları ve fırtınalar estirdikleri dönem geride kaldı. Onlar da son 3 maçta 'sıfır' çektiler. En azından golleri ve pozisyonları var. İstanbul'daki randevuda bir şeyler üretmeye çalışacaklar, puan almak için çabalayacaklardır. Yenilmeden, belki de kazanarak Kayseri'ye dönerler.

Benfica – Braga: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)                                                

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği Benfica – Braga karşılaşmasında Misli editörü Faruk Nergiz, Benfica galibiyetini öneriyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Faruk Nergiz’in Yorumu

Benfica ligde Braga galibiyeti ile başlattığı seri sayesinde krizi ötelemeyi başardı ve şimdi kupada yine Braga ile oynayacaklar. Kırmızı beyazlıların ara transferde ilk iş olarak santrafor alması teknik direktör Schmidt’in artık kumar oynamayacağını gösteriyor. Yine orta saha ve kanat takviyelerinin de olacağını düşünüyorum. Braga’nın ise Musrati olmadığında tadı tuzu kalmıyor. Konuk ekip kendi adına en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atmıştı ve Şampiyonlar Ligi’nde yaptığı zorlu maçlara rağmen kendini aralık ayına atmıştı. Bu noktadan sonra Musrati’nin eksikliği oyun yapısını ve dolayısıyla tüm takımı olumsuz etkiledi. Diğer taraftan Bruma’nın sakatlığı bulunuyor ve sakatlıktan yeni dönen bir diğer kanat Djalo’nun da maç eksiği bulunuyor. Ayrıca takımın en skoreri Banza ile stoper Niakate Afrika Uluslar Kupası’na katıldı. Süper Oran da varken Benfica galibiyeti ilk tercih olmalı.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün süper tercihleri