Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Newcastle United – Nottingham Forest: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Newcastle United – Nottingham Forest karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibi ekibinin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta evinde Bournemouth’a 3-2 kaybeden Forest’ın işi biraz daha zorlaştı. Newcastle United’da Luton Town deplasmanında çok bir yenilgi aldı hafta sonu ve son 5 maçında 3 yenilgi ve 2 galibiyetle ligde 7. sıraya geriledi. Boxing Day’de evindeki maçın mutlak favorisi Newcastle United. Konuk ekipte hafta sonu KK gören Willy Boly cezalı. Ev sahibindeyse Luton Town maçında sakatlanan Lascalles’ın durumu maç saatinde netleşecek. Sakatlığı devam eden diğer isimler bu maçta da yok. Zorlu geçmesini beklediğim maçta tahminim az farklı bir Newcastle United galibiyeti izleyeceğimiz yönünde.

Burnley – Liverpool: Maç Sonucu 2 (1.21 yerine 1.29)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Burnley – Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, konuk ekibin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Liverpool evinde Arsenal ile 1-1 berabere kaldı hafta sonu. Burnley ise deplasmanda Fulham’I 2-0 yenmeyi başardı. Bu maçın mutlak favorisi Liverpool. Klopp’un ekibi bu sezon deplasmanlarda sadece 1 kez kaybetti. Burnley bu sezon evinde oynadığı 9 maçta 20 gol yedi. Arsenal maçında Klopp ile çarpışıp elmacık kemiğini kıran Yunan sol bek Tsimikas eksikler listesine eklenen son isim oldu konuk ekipte. Liverpool’un bu maçta en az 2-3 gol bulacağını tahmin ediyorum bu maçta ve Rahat bir galibiyet bekliyorum Kırmızılar’dan.

AL Ittihad – AL Nassr: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.51)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan AL Ittihad – AL Nassr karşılaşmasında Misli yazarı Zülal Pehlivan’ın tahmini konuk ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Zülal Pehlivan’ın Yorumu

Pro Lig’de derbi günündeyiz. Suudi Arabistan’da birçok takım gibi önemli transferler yapmasına rağmen Al Ittihad beklentiyi karşılayamadı. 17 maçta 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Al Ittihad sıralamanın çok gerisinde kaldı. Derbiye de savunmada önemli eksikliklerle çıkacaklar. Öte yandan ikincilik koltuğunda oturan Al Nassr için oldukça iyi bir fırsat. Her ne kadar lider Al Hilal ile arasındaki puan farkını kapatması zor olsa da puan kaybı yaşamadan devam etmeleri için güzel bir eşleşme. Ronaldo, Mane, Talisca gibi yıldız isimleriyle tam bir hücum performansı sergileyen Al Nassr, bu karşılaşmada da rakibinin zayıf savunmasını avantaja dönüştürecektir. Tercihim MS2 olacak.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Haberin Devamı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün süper tercihleri