Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Trabzonspor – Başakşehir: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.54)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Başakşehir karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Trabzonspor’un yanında yer alıyor.  

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Trabzonspor, bu maçta sahasında Başakşehir’i konuk edecek. Abdullah Avcı yönetiminde çok daha dengeli görünüyorlar. Başakşehir son 3 maçını kazansa da bu karşılaşmada işi zor. İç sahada Trabzon diyorum.

Sivasspor – İstanbulspor: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.50)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sivasspor - İstanbulspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Yiğidolar neredeyse 1 ay sonra evinde... Son 3 lig maçını deplasmanda oynayan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbulspor'u Yeni 4 Eylül Stadı'nda ağırlayacak. Bu sezon taraftarı önünde hiç kazanamayan Sivasspor'un siftah yapmasını bekliyorum. İstanbulspor ise geçen hafta Trabzonspor maçında sahadan çekilmişti. Oyuncular devam etmek istemesine rağmen kulüp başkanı bu yönde bir karar aldı. Bu durum, zaten sıkıntılı olan İstanbulspor'a ekstradan -3 puan cezası getirecek. Konuk takımdaki negatif havanın, Sivasspor lehine olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük – Gaziantep: Maç Sonucu 1 (1.68 yerine 1.73)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fatih Karagümrük – Gaziantep karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Fatih Karagümrük galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Fatih Karagümrük, Şota Arveladze yönetiminde çıktığı ilk maçta Galatasaray'a 1-0 kaybetti. 3 cezalı, 2 sakat oyuncuları vardı ve oyun olarak da ezilmediler... Gaziantep FK ise 2-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor karşısında 1 puana razı oldu. 2-0 sonrası rakibe topu çok bırakmaları ve sonucunda arka arkaya goller yemeleri düşündürücü. Son haftalarda savunma yeterlilikleri de iyi durumda değil... Fatih Karagümrük'te Ryan Mendes cezalı ancak Güven Yalçın, Otabek Shukurov ve Federico Ceccherini dönüyor. Gaziantep FK'da Alexandru Maxim maç saati netleşecek. Ev sahibine yakınım.

Haberin Devamı

 

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün süper tercihleri