Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

Kızıl Yıldız - Fenerbahçe: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.51)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Kızılyıldız – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Evren İçener, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Kızıl Yıldız'da Hanga, Blazic, Bjelica yok. Simomovic'in oynama durumu belirsiz. Fenerbahçe'de Pierre, Sertaç Şanlı, Neto, Metecan Birsen yok. Calathes ve Guduric'in oynama durumlarına maç zamanı karar verilecek. Kızıl Yıldız, evinde iyi atmosfer yaratıyor. Eldeki kadroyla çok daha fazla üretken bir takım çıkması gerekirken beklenenin altındalar. Napier ve Teodosic gibi iki yıldız lider oyuncuya sahipler ve ev sahibi avantajıyla birlikte favori durumdalar. Ben de Kızıl Yıldız tarafındayım. Virtus Bologna - Olimpia Milano: Maç Sonucu 1 (1.41 yerine 1.45)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Virtus Bologna - Olimpia Milano karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, ev sahibi ekibi galibiyete yakın görüyor. Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Haberin Devamı

Milano, uzun süren kötü gidiş sonrası geçen hafta Valencia'ya patladı. Ama hemen ardından ligde Scafati'ye mağlup oldular. Coach Messina ve takım arasında iyi bir bağ yok. Kadro dışı olan Pangos, hafta sonu da oynamadı. Bologna, sezona iyi başladı. Geçen hafta Real deplasmanında mağlup oldular ki doğal bir sonuç. Jordan Mickey, bir-iki hafta oynamayacak. Onun dışında eksikleri yok. Bologna, evinde Milano'yu 6 maçtır yeniyor. Yine kazanacaklarını düşünüyorum. 1 tercihini öneriyorum.

Lietkabelis - Türk Telekom: Maç Sonucu 1 (1.76 yerine 1.81)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Lietkabelis - Türk Telekom karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, Litvanya ekibinin iç saha avantajıyla birlikte galibiyete ulaşacağını düşünüyor.

Misli’den günün süper tercihleri