Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Atalanta – Bayer Leverkusen: Maç Sonucu 2 (1.59 yerine 1.81)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Atalanta – Bayer Leverkusen karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasında Leverkusen’in 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Atalanta, kupayı Juventus'a dramatik bir maç sonrası kaybettikten sonra Lecce'yi rotasyon ağırlıklı kadrolarıyla rahat geçti. Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı garantilediler. Leverkusen finali hem namağlup olan bir yenme unvanı almak hem de bu iyi sezonu kupayla kapatmak için son şansları. Dublin'de De Roon dışında önemli eksikleri yok. Leverkusen ise önüne geleni yıkmaya devam ediyor. Önlerinde sezonu 3 kupayla kapatmaları için iki final var. İlk engel Atalanta. Tam kadrolar, çok formdalar. İki üçlü takımının mücadelesinde favorim Leverkusen.

Tampereen – Inter Turku: Maç Sonucu 1 (1.70 yerine 1.73)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Tampereen – Inter Turku karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin’in tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Inter Turku ligde yokları oynamaya devam ederken takımın orta sahasının oyunun iki tarafında da başarısız olması doğrudan etkili durumda diyebiliriz. Diğer yandan oynadığı son 4 maçta övgüleri toplayan Tampereen bu maçlardan galip ayrılırken enerjisi son derece yüksekti ve baskı gücü Inter Turku’nun tam olarak korktuğu gibi. Tampereen evinde kazanacaktır.

Helsinki - Gnistan: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Helsinki – Gnistan karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Helsinki, 8 maçta 12 puan toplayarak sezonun en kötü girişlerinden birine imza attı. Vaasan karşısında da rakibinin hızlı hücumlarına cevap veremedi ve zayıf bir kaleci performansıyla evinde şok bir mağlubiyet almış oldu. Bu kötü gidişatı durdurmak için kendi evlerinde formsuz olan Gnistan ile oynayacak olmaları onlar için büyük bir şans olacak. Helsinki galibiyeti bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri