Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Fiorentina – AC Milan: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Fiorentina – AC Milan karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılaşmada karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Fiorentina, bir sezon daha İtalya’yı Avrupa kupalarında temsil etmeye kararlı ve cumartesi günkü karşılaşmada yüreklerini sahaya koyacaklarını düşünüyorum. Lucas Beltran cezadan döndü ancak Giacomo Bonaventura bu kez maç için yasaklı. Milan, üst üste dördüncü lig galibiyetini hedefliyor. Stefano Pioli’nin öğrencileri ikinci sıradaki yerlerini korumayı hedefliyor ancak Fiorentina’yı evinde yenmek kolay olmayacak. Deplasman ekibinde Theo Hernandez cezalı olduğu için forma giyemezken, Pierre Kalulu, Ismael Bennacer ve Alex Jimenez de sakatlıkları nedeniyle sahalardan uzak kalacak. Milan’ın formu ve Fiorentina’nın ofansif etkinliği gollü bir mücadele izlememizi kolaylaştırır. Karşılıklı goller bekliyorum.

Haberin Devamı

Bayern Münih – B. Dortmund: Maç Sonucu 2 (1.25 yerine 1.27)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Bayern Münih – B. Dortmund karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Bayern Münih’in sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Avrupa'da haftanın maçı. Bayern prestij, Dortmund ise ilk 4'te kalma peşinde. Bayern'de Kane, Neuer ve Davies'in sakatlıkları var ancak Neuer dışındakilerin oynaması bekleniyor. Kalede Ulreich ile başlamaları muhtemel. Dortmund ise Sabitzer'den yoksun. İki takım da formda ancak Bayern'de Tuchel merkezdeki Kimmich'i sağ beke atıp göbeği sertleştirdikten sonra daha iyi oynuyor. Ev sahibinin kazanmasını bekliyorum.

Valencia – RCD Mallorca: Maç Sonucu 1 (1.90 yerine 1.93)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Valencia – RCD Mallorca karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, Valencia’nın sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Valencia, iç sahadaki iyi performansıyla Avrupa hedefini sürdürüyor. Milli ara öncesindeki son maçında deplasmanda Villarreal’e kaybetmişlerdi. Ancak en az rakipleri kadar pozisyon bulup değerlendiremediler. Mallorca da rakibi gibi evinde topladığı puanlarla alt sıralardan uzak duruyor. Deplasmanda öncelikleri kaybetmemek oluyor ancak Valencia karşısında işleri kolay olmayacak. İyi oranıyla ev sahibi denenir.

Tottenham – Luton Town: Karşılıklı Gol Var (1.42 yerine 1.44)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Tottenham – Luton Town karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, karşılaşmada karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Tottenham, milli ara öncesi hiç beklenmeyen ağır bir yenilgi aldı. Deplasmanda Fulham’a 3-0 kaybettiler. O maçtan sadece 6 gün önce deplasmanda Aston Villa’yı 4-0 yenmişlerdi. Gitgelleri olan bir ekip Tottenham. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Luton uzunca bir süredir maç kazanamıyor ama oynadıkları oyun futbolseverlere keyif veriyor. Ligde en son kasım ayında MANU deplasmanında gol atamadılar. Elbette Tottenham’ın favori olduğu bir maç ama ben iki takımın da gol bulacağını düşünüyorum ve tercihim bu yönde olacak.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri