Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Rizespor – Kayserispor: Karşılıklı Gol Var (1.47 yerine 1.49)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor – Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı ilk 3 maçta sahadan 1 puanla ayrılan Kayserispor, son 2 haftayı 3-2'lik galibiyetlerle geçti ve 10. sıraya kadar tırmandı. Savunmadan Majid Hosseini sakat, Arif Kocaman cezalı. Stoperde "Jeanvier & Kolovetsios" ikilisini izleriz... Çaykur Rizespor ise son 3 maçını kaybetti, son 5 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Deplasmanda kötüler, biliyoruz; ama iç sahada da son 2 maçta 3 puan alamadılar. Benhur Keser sakat, Gökhan Akkan dönebilir. Durumu maç saati netlik kazanacak... Rizespor, iç saha enerjisine geri dönmek isteyecektir. Kayserispor da enerjik takımlara reaksiyon verebildiğini son 2 maçta çok güzel gösterdi... "KG VAR" ideal duruyor. 1-1 çevresinde bir skor görürüz.

Haberin Devamı

Nottingham Forest – Liverpool: Maç Sonucu 2 (1.36 yerine 1.38)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Nottingham Forest – Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Liverpool’un sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Salah yok, Szoboszlai ve Nunez takıma döndü. Hafta sonu genç takım ağırlıklı kadrosuyla Chelsea’yi yenip Lig Kupası’nı alan Liverpool hafta arası da yine gençlerle Southampton’I 3-0 yendi ve Federasyon Kupası’ndan eledi. Forest formsuz, son 5 maçta sadece 1 kez kazandılar. Taiwo Awoniyi’nin sakatlıktan dönmesi ile hücumda biraz kıpırdadılar ancak Liverpool’a direnebileceklerini düşünmüyorum. Jurgen Klopp’un ekibi bir yolunu bulup bu maçı da kazanır diye tahmin ediyorum. Ligde son 5 maçta 4 galibiyet alan lider Liverpool bu deplasmandan da 3 puanla döner.

Hatayspor – Fenerbahçe: Karşılıklı Gol Var (1.70 yerine 1.73)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hatayspor – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Suat Can Yurdum, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Suat Can Yurdum’un Yorumu

Fenerbahçe, son maçlarında kazansa da oynadığı futbolla pek iyi sinyaller vermiyor. Ligin ilk devresindeki Fenerbahçe’yi mumla aratan futbolun ardından kupada alınan 3-0’lık Ankaragücü mağlubiyeti moralleri iyice bozdu. Tehlikeli hattın hemen üstünde yer alan Hatayspor ise son 3 maçtır kazanamıyor. Onların da acil puana ihtiyacı var. Hatayspor da Fenerbahçe de son 4 resmi maçında kalesini gole kapatamadı. Bu karşılaşmada taraf bahsini riskli görüyorum. Karşılıklı gol var seçeneği cazip duruyor.

Luton Town – Aston Villa: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Luton Town – Aston Villa karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Aston Villa’nın sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Luton Town hafta arası Everton’a 4 puan eklenmesi ile küme düşme hattına indi. Ben Bailey, Watkins ve Douglas Luiz’in oldukça formda olduğu rakiplerine karşı şansları olmadığını düşünüyorum. 3 maçtır kaybediyorlar ligde ve son 4 maçta 1 puan alabildiler. Konuk ekipte Ezri Konsa ve Pau Torres de iyileşti ancak Unai Emery iki oyuncuyu da riske etmek istemeyebilir. Ajax maçı öncesi Aston Villa bu deplasmandan 3 puan ve moralle döner.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri