Gazete Vatan Logo
İddaa Karabağ kaleyi şaşırdı, 90+4’te gelen golle 32 bin 848 lira kazandı!

Karabağ kaleyi şaşırdı, 90+4’te gelen golle 32 bin 848 lira kazandı!

Misli’de; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanı yine süper oranlarla dolu dolu yaşandı. Gruplarda son maçların oynandığı haftada bir Misli üyesi, 3 maçtan oluşan bir Avrupa Ligi kuponu yaptı. Üye, yüksek oranlı tahminlerin de yer aldığı kuponunu Misli Arena’da paylaştı.

Karabağ kaleyi şaşırdı, 90+4’te gelen golle 32 bin 848 lira kazandı!

Misli üyeleri, kupon paylaşımı yaptığı Misli Arena’da maçları bir araya gelerek değerlendirme şansını yakalıyor. Ayrıca kazanılan puanlar ve armalarla eğlence daha da artıyor.

LASK – Toulouse maçı ikinci yarıda açıldı…

Kuponunda LASK – Toulouse maçına “Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst” oynayan üye için maçın ilk yarısı hiç istediği gibi geçmedi. 0-0 biten ilk yarıdan sonra Misli üyesine ikinci 45 dakikada en az 3 gol ve Toulouse galibiyeti gerekiyordu. 54. dakikada deplasman ekibinden gelen golle umutları yeşertti. LASK çok gecikmeden 61. dakikada skoru eşitledi. Artık Toulouse’dan gelecek bir gol yeterli olacaktı. Maç bir süre bu skorla devam etti. Konuk ekip baskıyı artırıp 83’te üstünlüğü yeniden aldı (1-2). Maç da bu skorla sona erdi ve üye bu maçta 4.40 oran bilmiş oldu.

14 dakika uzatma oynandı, VAR’dan dönen gol kuponu kurtardı…

Rennes – Villarreal karşılaşmasına da “Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst” oynayan üye için oldukça heyecanlı ve gergin bir maç oldu. 36 ve 37. dakikada gelen karşılıklı gollerle ilk yarı 1-1 sona erdi. Villarreal 62. dakikada tekrar öne geçti. 2-1’lik skor üye için yeterliydi ancak Rennes’in 79. dakikada gelen golü hesapları bozdu. Ancak üye daha bu gole üzülemeden Villarreal, 80. dakikada skoru 3-2’ye getirdi.

Haberin Devamı

Atilla Karaoğlan’ın yönettiği maçta 6 dakika uzatma verilse de oyunun durması sebebiyle maç gittikçe uzadı. 90+12’de ev sahibi skoru 3-3’e getirdi ancak VAR ofsayt sebebiyle golü iptal etti. 14 dakikalık uzatmanın sonunda gelen düdükle maç 3-2 sona erdi. Üye, kuponundaki en yüksek oranı (4.88) yakalamış oldu.

Karabağ – Hacken maçı terler döktürdü…

Kupondaki son maçta Karabağ – Hacken mücadelesine “Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst” oynayan üye için maç aslında istediği gibi başladı. Azerbaycan temsilcisi Karabağ, ilk dakikada golü buldu. İlk yarı artık bu skorla sona erdi derken sahneye daha önce Fenerbahçe’de de top koşturan Benzia çıktı. 45+4’te takımın ikinci golünü atan oyuncu aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıda 56’da ev sahibi gördüğü kırmızı kart sebebiyle 10 kişi kaldı. Hacken oyun üstünlüğünü iyice almaya başladı ancak girdiği pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. İki taraftan da gelecek bir gol kuponun tutması için yeterliydi. Ancak duraklamalara da 2-0’la girildi. 5 dakikalık uzatmanın da sonuna gelirken Karabağ’ın defans oyuncusu Badavi Huseynov 90+4’te ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Maç da 2-1’lik skorla sona erdi ve üye 3 maçında da doğru tahmin yapmış oldu. Karabağ ayrıca bu sonuçla gruptan yükseldi ve Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’ın muhtemel rakiplerinden biri oldu.

Haberin Devamı

Misli üyesi, 3 maçta 35.21 oran tutturarak 32 bin 848 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

Karabağ kaleyi şaşırdı, 90+4’te gelen golle 32 bin 848 lira kazandı