Gazete Vatan Logo
İddaa İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

Yeni Malatyaspor-Galatasaray: Maç Sonucu 2

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Yeni Malatyaspor-Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %75’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

Malatyaspor üç haftadır kaybediyor. Galatasaray ise içeride öne geçtiği Fenerbahçe maçını kaybederek lig yarışında zirvenin uzağında kaldı. Avrupa dönüşünde oynayacak olsalar da, lige tutunmak adına Galatasaray kazanır.

AC Milan-Sassuolo: Maç Sonucu 1

İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı AC Milan-Sassuolo mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.
Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Fiorentina yenilgisi sonrası Atletico Madrid deplasmanında kazanan Milan, eksiklere rağmen iyi işler çıkarmaya devam ediyor. Sassuolo, savunma problemleri sebebiyle beklenen performansın çok gerisinde. Milan, bu tarz rakipleri sever. Fiorentina, yenilgisi sonrası telafi için en ideal rakiplerden biriyle oynayacaklar. Milan, kazanır.

Chelsea-Manchester United: Maç Sonucu 1

İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Chelsea-Manchester United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.
Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Chelsea’nin galibiyet oranı düşüyor olsa da Alman futbol dehası Man Utd ile Perşembe günü anlaştı: Ralf Rangnick. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak, sonrasında da sportif direktörlüğe geçecek. Ancak Ralf Rangnick'in çalışma izni nedeniyle en iyi ihtimalle Arsenal karşında Man. Utd’ın'ın başında maça çıkabileceği belirtiliyor. Her ne kadar takımın başında çıkamayacak olsa da anlaştığı zaman itibarıyla ilk rakibinin bir başka Alman Tuchel olması enteresan. Chelsea’nin menajeri Tuchel, teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında Rangnick yönetiminde VfB Stuttgart'ın genç takımında başlamıştı. Kendisini teknik direktör olma konusunda ikna eden kişinin Rangnick olduğunu söyler. İlgi çekici maç.Evsahibinde Lukaku, Kovacic yok. Kante’nin durumu belirsiz. Man Utd’da ise Maguire cezalı, Varane, Pogba sakat. İdeal bir korner ve üst maçı.Skor tahminim 2-2…


Haberin Devamı