Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Sevilla - Independiente Del Valle: 1

İddaa programında “tek maç” seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Sevilla - Independiente Del Valle mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u karşılaşmayı İspanyol temsilcisinin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi

UEFA/CONMEBOL Club Challenge 2023'te Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, Ind.Del Valle'yi konuk edecek. Ekvador ekibi Sudamericana'yı müzesine götürmüştü. İki şampiyonun randevusunda kazanan bir anlamda sezon öncesi ödüllendirilmiş olacak. Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. İki takımın da fileleri havalandırması şaşırtıcı olmaz.

Manchester United - Lyon: 2.5 Üst

İddaa programının ‘“tek maç” seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Manchester United - Lyon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %22’si karşılaşmada en az 3 gol olmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Manchester United ve Lyon, hazırlık maçında İskoçya’da kozlarını paylaşacak. Manchester United ilk hazırlık maçında Leeds United’ı 2-0’la geçmeyi başarmıştı. Lyon ise Hollanda 3. Lig ekibi De Treffers’i 2-1 mağlup etti. Tabii ki bu maçta iki takım da, özellikle Lyon, daha arzulu oynayacaktır. Manchester United’ın muhtemel 11’inde Jadon Sancho ve Antony öne çıkarken; Lyon’da ise Lacazette ve Tolisso dikkat çeken isimler. Sezon öncesi iki takım da bütün oyuncularını deneyecektir. Genç yetenekler ve formayı isteyen oyuncular kendilerini göstermek için mücadele edecek. Keyifli geçmesini beklediğim maçta iki ekipten de gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Larne FC - HJK Helsinki: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Larne FC - HJK Helsinki mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü konuk ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

İlk maçı HJK Helsinki sadece 1-0 kazandı ama güç farkı net hissedildi. Ligi açık olduğu için de Helsinki rakibine nazaran çok daha ritmini yakalamış durumda. Rövanşı da vermez. Bunu da iyi savunma yaparak başarır. Helsinki özellikle maçın başında sağlam duracaktır. Larne de ilk maç ofansif olarak pek bir varlık sergileyemedi. 2.5 Altı ve İlk Yarı 0 ideal seçimlerdir.

Haberin Devamı

Swift Hesperange - Slovan Bratislava: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve Misli’de “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Swift Hesperange - Slovan Bratislava mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si Slovan Bratislava’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Pro Analiz’in Tercihi

Avrupa Kupaları tarihinde Lüksemburg temsilcilerinin ilk maçında deplasmanda kaybetmedikleri son 7 eşleşmenin 6'sında rövanş KG VAR biterken; Lüksemburg temsilcilerinin ilk maçı deplasmanda oynadıkları son 18 eşleşmenin 14'ünde rövanşlar KG VAR bitmişti. Yine KG Var denenir.

Günün En Çok Oynanan Maçları