Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Pendikspor – Bodrumspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Pendikspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

SÜPER Lig’e yükselecek son takım Manisa’da oynanacak karşılaşma ile belli olacak. Bizleri keyifli, çekişmeli ve gollü bir final müsabakasının beklediğini düşünüyorum. Pendikspor sezon için Bodrumspor ile oynadığı iki maçı da kaybetmedi. Sahasında 3-0 kazanan Pendik, deplasmanda ise rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Bodrumspor’da ofansif bir oyun tarzı olan bir takım. Pendikspor ise daha kompakt bir takım! İki takımda tüm sezonun emeği 90 dakikaya sıkışmış durumda. Bu nedenle iki takımda skorda denge bozulduğu an risk alacaktır. İki ekibin de skor üreteceği görüşündeyim. KG Var tercihi ideal.

Seinöjoen - Vaasan Ps: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Seinöjoen - Vaasan Ps mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %59’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Bu sezonun en büyük şampiyonluk adayı maç eksiğiyle liderliği alma şansına sahip olacak. Helsinki deplasmanında 3 puana çok yakın olmalarına rağmen savunmayı aşamadılar. Ligin dibinde olan Vaasan karşısında evlerinde oynayacak olan Joaquin Gomez’in ekibi bu maçta rahat bir 3 puan çıkartacaktır. Bu iyi oranı kaçırmamanızı öneririm.

Cagliari - SSC Bari: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Cagliari - SSC Bari mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Çeyrek finalde Venezia’yı yarı finalde ise Parma’yı eleyen Cagliari, Playoff finaline kalmayı başardı. Rakibi yarı finalde Südtirol’u geçen Bari… Cagliari yarı finaldeki iki maçta da rakibi Parma’ya karşı iyi bir oyun sergiledi ve turu hak etti. Bari ise ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Südtirol’e karşı ikinci maçta neredeyse tek kale oynadı ve rövanşı 1-0 kazanarak sıralama avantajıyla bir finale kaldı. Ligde bu sahada oynanan maçı Bari 1-0’lık skorla kazanırken; Bari’nin sahasındaki maç 1-1 sona ermişti. Cagliari’yi bir adım önde gördüğüm maçta ilk tercihim ise orta skordan yana olacak. 2-3 gol diyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları