Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Sociedad – Almeria: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Real Sociedad – Almeria mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmayı Real Sociedad’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Hafta sonu önerdiğimiz gibi oldu ve Sociedad, Barcelona deplasmanında gol de attı, puanı da aldı. Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı kazanma şansına sahipler. Şu an 4.sıradalar ancak Villarreal yakın takipte… Ligin kalan son iki haftasında Atletico Madrid ve Sevilla ile oynayacaklarını düşünürsek mutlak kazanmaları gereken bir 90 dakikaya çıkacaklar. Hata yapmayacakları görüşündeyim. Ev sahibi kazanır.

Real Valladolid – Barcelona: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Real Sociedad – Barcelona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmadan Barcelona’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Haberin Devamı

Barcelona şampiyonluğunu ilan etti. Ve hedefine ulaştıktan sonra maçta Real Sociedad’a 2-1 mağlup oldu. Bu karşılaşma düşme potasını yakından ilgilendiren bir maç olduğu için daha ciddi oynayacaklardır. İddiaları kalmadığı için maçı bırakacaklarını düşünmüyorum. Valladolid’de ligde kalma mücadelesi veriyor ve yüzde yüz performansla tüm riskleri alacaklardır. Taraf bahsini riskli gördüğüm maçta önerim KG Var seçeneği olacak.

Celta Vigo – Girona: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Celta Vigo – Girona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %11’i karşılaşmada Celta Vigo’nun galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Son 4 maçını kaybeden Celta, küme düşme hattından 4 puan uzaklıkta. Son 3 maça girilirken ev sahibi ekibin korkulu rüya görmemesi adına artık puanla tanışması gerekiyor. Girona da Bilbao ile yedincilik mücadelesi veriyor ve rakibinin 2 puan gerisinde. İki ekibin de skor bulduğu bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Tercihim KGV.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları