Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Olympiacos - AS Monaco: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Olympiacos - AS Monaco mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %10’u Olympiacos’un EuroLeague’de kazanarak finale kalacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Gökhan German’ın Tercihi

Normal sezonu lider bitiren Olympiakos, Play-Off'ta Fenerbahçe'yi 3-2 yenip Final-Four'a kaldı. Monaco ise tarihinde ilk kez Final-Four'da. Play-Off'ta Maccabi'yi 3-2 ile geçtiler. Olympiakos'la denk bir kadroya sahipler ama buralarda tecrübe çok önemli. İki takımda da önemli bir eksik yok. Maç Litvanya'nın Kaunas kentinde oynanacak. Taraftar desteği Olympiakos'un arkasında olacak. Pire ekibinin kazanacağını düşünüyorum. Çok yüksek skor çıkmaz. 162.5 barajından da alt tercihini öneriyorum.

Freiburg - Wolfsburg: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Freiburg - Wolfsburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %50’si karşılaşmada en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Freiburg iki haftada aldığı mağlubiyetlerle Şampiyonlar Ligi sıralamasını kaybetti. Ancak Wolfsburg’a da geçilmeyecek puan farkı elinde. Konuk ekibin derdi ise bulunduğu noktayı kaybetmemek. Hoffenheim’i 2-1 yenerek Dortmund mağlubiyetini telafi ettiler. Rahat olan ev sahibi açık oynar ve bu da gollü bir mücadele izlememizi sağlar. Karşılıklı gol var ideal seçim olacaktır.

Barcelona - Real Madrid: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Barcelona - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i EuroLeague’de Barcelona galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Euroleague Final Four mücadelesi, Litvanya'nın Kaunas kentinde düzenleniyor... Barça'nın Higgins dışında tam kadro çıkması bekleniyor... Real Madrid'de Deck, Yabusele ve Poirier oynamayacak... İki takımın koçu da maç önü açıklamalarında "hangi takımın favori olduğunu bilmiyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" minvalinde açıklamalar yaptı. Barcelona'nın son dönem yükselen formu var; bence hem psikolojik hem form düzeyi olarak daha iyi durumdalar. Barcelona tarafındayım.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları