Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

 

Freiburg - Bayern Münih: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Freiburg - Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü Bayern Münih’in deplasmanda kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

İki takım hafta içi de kupada karşılaştı ve son dakika golüyle kazanan taraf Freiburg oldu. Bayern Münih cephesinde büyük bir hayal kırıklığı var. Bu maçta yaşanacak bir puan kaybı hem şampiyonluk yarışında ağır bir yaraya neden olur hem de Tuchel yönetimi hakkında soru işaretlerinin doğmasına neden olabilir. O yüzden Bayern Münih'ten çok güçlü bir oyun bekliyorum. Ancak Freiburg'u da yabana atamayız. Ligde 7 maçtır yenilmiyorlar ancak son 5 maçta 4 beraberlik aldılar. İlk 4 yarışı için direneceklerdir, gol bulurlar. Karşılıklı goller izleriz.

Dortmund - Union Berlin: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan B. Dortmund - Union Berlin  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Geçtiğimiz hafta Bayern karşısında aldığı mağlubiyetin ardından zirveyi bırakan Dortmund, hafta içinde de Leipzig'e mağlup olarak kupadan elendi. Üst üste aldığı 2 mağlubiyet ile sarsılan Dortmund, kalan maçlarını kazanarak Bayern'in hata yapmasını bekleyecek. Kendi evinde zor bir rakibi konuk edecek olan Dortmund'un, kayıp lüksü yok. Tercihim MS 1.

Kasımpaşa - Trabzonspor: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Kasımpaşa - Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı 2.5 üst seçeneğini tercih ediyor.  

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

Trabzonspor'un şampiyonluğun ardından bu sezon da zirve yarışını bırakmayacağı düşünülüyordu. Ancak yönetimden teknik kadroya kadar her şey değişti. Son kupa maçında Ankaragücü karşısında özellikle ikinci yarıda sahada yoktular. Takımın motivasyonu çok düşük. Kasımpaşa son haftayı boş geçmişti. İki takımın da gol bulması zor değil. Maç 2.5 üste taşınır.

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları