Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Beşiktaş - Kayserispor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan Beşiktaş - Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %50’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Beşiktaş, Valerien Ismael yönetiminde oynadığı karşılaşmalarda keyif veriyor. Pozisyona giriyor, gol buluyor ancak kendi kalesinde tehlike de yaşıyor. Kayserispor’un başında da Çağdaş Atan gibi Beşiktaş’ı yakından tanıyan, iyi analiz eden bir teknik adam var. Beşiktaş galibiyete yakın olsa da benim önerim KG Var seçeneği olacak. İki takımın da 90 dakikada skora katkı yapacağı kanaatindeyim.

Fulham - Liverpool: Maç Sonucu 2
İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Zürih - Karabağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada Liverpool’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Fulham son yıllardaki performansıyla bu kez Premier Lig’in asansör takım olmak istemiyor. Bu nedenle de özellikle savunma hattına önemli takviyeler yaptılar.Sporting’den Palhinha, Wolfsburg’dan sağ bek Mbabu, Arsenal’den kaleci Leno, Brighton’dan Duffy gibi önemli takviyeler geldi.Man Utd’dan da orta sahaya Pereira geldi.Anguissa ve Carvalho’yu satarak transfer geliri elde ettiler. Liverpool’da ise radikla değişim hücum hattında oldu. Mane gibi yıldız Bayern’e gitti. Minamino’yu Monaco’ya sattılar. Benfica’dan golcü Nunez, Fulham’dan on numara pozisyonuna Carvalho alındı. 90 milyon avroya yakın harcadılar ama sattıklarıyla neredeyse başa baş akıllı bir süreç oldu. Klopp geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettiği Real Madrid maçının bitiminde “seneye yine Şampiyonlar Ligi finalinde olacağız, merak etmeyin” mesajı verdi. Bu sezon gene şampiyonluk yarışı çetin geçecek. 2.yarı daha çok gol bekliyorum. Skor tahminim 0-2…

Haberin Devamı

Tottenham - Southampton: Maç Sonucu 1
İddaa programının Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Tottenham - Southampton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %56’sı karşılaşmada Tottenham’ın kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Bu sezon en merak ettiğim takımların başında Tottenham geliyor. Conte’nin gelişi sonrasında biraz toparlanıp ardından Conte’nin “olmuyor, ayrılıyorum” mesajıyla silkelenip sonrasında atağa kalkan bir takım izlemiştik.Bence enteresan transferler yaptılar. Richarlison, Perisic gibi iki önemli yıldızın katkısı çok olacaktır. Var olan Son, Kane, Kulusevski üçlüsünü de ekleyince hücum hattı etkileyici. Brighton’da yıllardır müthiş istikrarla oynayan ve tek kelimeyle takımın omurgası olan Bissouma’nın gelişi de önemli. Barça’dan stoper Lenglet kiralandı.Takımdan ise ayrılan Bergwjin dışında dikkat çeken bir eksik yok. Soton ise Man City alt yapısından savunma ve kaleye takviye yaptı.Bordeaux’tan golcü Mara geldi. Bochum’dan savunmanın önüne Lavia alındı.Geçen seneki kadroyu korumaları önemli. Keyifli ve hızlı bir maç izleriz. 10.5 korner üst, 2.5 gol üst seçenekleri düşünülebilir. Tottenham galibiyeti de tabii ki. Skor 3-1…

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları