Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Ludogorets - FK Sutjeska: Maç Sonucu 1
İddaa programı UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Ludogorets - FK Sutjeska mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %65’i karşılaşmada Ludogorets takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tahmini:
Bulgaristan şampiyonu Ludogorets, geçtiğimiz sezon 1. Eleme Turu’ndan başlayıp üç eleme turu atladıktan sonra Play-off’a kadar yükselme başarısı göstermişti. Üstelik eledikleri takımlardan biri de Olympiakos’tu. Hafta sonu Bulgaristan’da yeni sezon başlayacağı için de hazırlıklarını erken tamamladı Bulgar temsilcisi. Karadağ şampiyonu Sutjeska ise kadro kalitesi olarak rakibinin gerisinde. Şampiyon kadroyu güçlendirseler de kapasiteleri buraları için çok yeterli değil. Razgrad ekibinin ilk yarıdan fişi çekmesi muhtemel.

Lech Poznan - Karabağ: Çifte Şans 1/0
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Lech Poznan - Karabağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmada Lech Poznan takımının kaybetmeyeceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tahmini:
Polonya’da son lig şampiyonu Lech Poznan’da yeni sezonda Hollandalı teknik adam van den Brom göreve başladı. Önümüzdeki hafta sonu da Rakow ile Süper Kupa sınavı verecek olan Lech Poznan, bu maçla birlikte sezonu resmen açacak. Karabağ geçen sezon Konferans Ligi’nde Son 16 Turu’na kadar yükselmişti. Aslında Avrupa’ya da alıştılar ama sezon başı itibariyle Polonya ekibi daha hazır bir görüntü verdi. Lech galibiyetinin oranı hayli değerli.

FK Shkupi - Lincoln Red: Maç Sonucu 1
İddaa programı UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı FK Shkupi - Lincoln Red mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %87’si karşılaşmada FK Shkupi takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tahmini:
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. turunda iki ekip çift maç üzerinden kozlarını paylaşacak. Özellikle Makedonya Ligini geçen sezon şampiyon olarak tamamlayan Shkupi ile Cebelitarık Şampiyonu olan Lincoln Red karşılaşıyor. Özellikle sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında kötü bir performans sergileyen Shkupi rakiplerine karşı kazanamadı. Özellikle temsilcisimiz Fenerbahçe karşısında çok basit savunma hataları yapan Makedonya ekibi sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Mutlaka bu ilk maçta taraftarı önünde baskılı bir futbolla maça başlayıp avantajlı skor almak isteyeceklerdir. Lincoln Red ise sezon öncesi takımın başına teknik direktör olarak Raul Castillo Perez gibi kaliteli bir hocayı getirdi. Ayrıca ufak çaplı transferler yapan konuk ekip ofansif bir futbolla başlamalarını bekliyorum. Bu karşılaşmada iki ekipte kazanmak adına etkili bir giriş yaparak 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları