Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Senegalli sürprizi

Galatasaray'da Senegalli sürprizi

Galatasaray'da transferin bitmesine günler kala sessizlik sürerken, Senegalli 3 futbolcu denediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da Senegalli sürprizi

Galatasaray, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor ile bir hazırlık maçı yaptı. Galatasaray, U 21 takımıyla çıktığı mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Yaklaşık 1 haftadır Galatasaray'ın alt yapısıyla antrenmanlara çıkan 3 futbolcu, Edirne'de oynanan mücadelede ilk 11'de yer aldı.

İsimleri Abdoulaye N'diaye, Abdoulaye Ba ve Amadou Toure olan futbolculardan Toure stoper, Abdoulaye Ba forvet ve Abdoulaye N'diaye ön libero olarak forma giyiyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun, oyuncuların performansından memnun kalması halinde, bu 3 futbolcu alt yapıyla olan çalışmalarını sürdürecek.

Denenen 3 oyuncudan biri olan Abdoulaye Ba'nın, bu sezon Fenerbahçe forması giyecek Abdoulaye Ba ile olan isim benzerliği büyük bir tesadüf olarak dikkat çekti.

Ontivero Edirne'den çıktı!

Öte yandan Galatasaray'ın göndermek için büyük uğraş verdiği Lucas Ontivero, Edirnespor'a karşı oynanan hazırlık karşılaşmasında kulübede yer aldı.

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wii'ye gönderilen, ancak anlaşma sağlayamadan geri dönen Ontivero, daha sonra Arjantin Ligi'nde bir takımla denemeye çıkmış, yine anlaşma sağlanamayınca genç oyuncu Sarı-Kırmızılı ekibe geri dönmüştü.

Haberin Devamı

(Fanatik)