Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor kupa töreni biletleri ne kadar?

Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor kupa töreni biletleri ne kadar?

Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu. Trabzonspor, şampiyonluk kupasını kaldıracağı günü bekliyor. Şampiyon bordo-mavililer zaferini evinde kutlayacak. Peki, Trabzonspor şampiyonluk töreni ne zaman? Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? Trabzonspor kupa töreni biletleri ne kadar? İşte detaylar…

Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor kupa töreni biletleri ne kadar?

38 yıllık hasrete nokta koyan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını kaldırıyor. Trabzonspor şampiyonluğu taraftarına hediye ederken, büyük güne sayılı günler kaldı. Trabzonspor şampiyonluk töreni ile şampiyonluk kupasını kaldıracak. Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor zaferini evinde kutlayacak. Peki, Trabzonspor şampiyonluk töreni ne zaman? Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? Trabzonspor kupa töreni biletleri ne kadar? İşte detaylar…

TRABZONSPOR KUPA TÖRENİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

Trabzonspor, şampiyonluk kupasını 14 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak organizasyonla Medical Park Stadyumu'nda alacak.

TRABZONSPOR KUPA TÖRENİ BİLETLERİ NE KADAR?

Trabzonspor, kupa töreni etkinliğinin biletlerini yarın satışa çıkarıyor.

 VIP Platinum: 2 bin TL

 VIP Gold: Bin 500 TL

 VIP Silver: Bin TL

 Batı: 700 TL

 Doğu: 600 TL

 Fırtına: 450 TL

 Kale Arkası: 350 TL

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Stadyum kapıları saat 16:00’da açılacak olup, etkinliklerimiz saat 18:00’den itibaren sanatçı performansları ile başlayacaktır.

Haberin Devamı

Etkinliğimize ilişkin biletler yarın saat 10:00 itibarıyla Passo.com.tr adresi üzerinden ve Passolig gişelerinde satışa çıkacaktır.

Biletlerini hatıra olarak saklamak isteyen taraftarlarımız kâğıt biletlerini Passolig gişelerinden alabilecekleri gibi, dileyen taraftarlarımız da Passolig sistemi üzerinden elektronik bilet alabilirler.

Bilet satışları ilk gün sadece kombine sahiplerine yapılacak olup sonraki günlerde tüm taraftarlarımıza açık olacaktır”