Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Uğurcan Çakır giderse üç aday hazır! Biri Fenerbahçe'nin listeside

Uğurcan Çakır giderse üç aday hazır! Biri Fenerbahçe'nin listeside

Uğurcan Çakır'ın transfer ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor'un İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Taşkıran ve Nurullah Aslan'la ilgileniyor.

Uğurcan Çakır giderse üç aday hazır! Biri Fenerbahçe'nin listeside

Son şampiyon Trabzonspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Şu anda kulüpte her ne kadar bir forvet arayışı olsa da bir yandan kale mevkii için planlar devam ediyor. Özellikle Avrupa’da birçok kulübün gündeminde olan Uğurcan Çakır için B planı sürekli hazır tutuluyor.

Eğer Uğurcan giderse yerine aynı kalitede bir ismin gelmesi isteniyor. Ayrıca Uğurcan’ın kulübe en az Yusuf Yazıcı kadar hatta daha fazla bir para kazandırması gerektiği vurgulanıyor. Hem yabancı kaleci arayışı bulunuyor hem de Süper Lig’de iyi bir yerlinin kadroya dahil edilmesi düşünülüyor. Göztepe’den İrfan Can Eğribayat, Samsunspor’dan Nurullah Aslan ve Kasımpaşa’da Ertuğrul Taşkıran şu anda yerli kaleci listesini oluşturuyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın bu 3 kaleciye de onay verdiği aktarıldı. Göztepe’den 23 yaşındaki kaleci İrfancan ile Samsunspor’dan 24 yaşındaki kaleci Nurullah Aslan’ın hem yaşları hem potansiyelleri hem de olumlu referanslarıyla bir adım önde olduğu vurgulandı. Kasımpaşa’dan 32 yaşındaki Ertuğrul’un ise kadroda daha çok alternatif kaleci olarak düşünülebileceği ifade edildi. Ancak bordo-mavililerde kaleci transferinde her şey Uğurcan Çakır’ın geleceğine bağlı olacak.

Öte yandan Trabzonspor’da Erce Kardeşler dışında diğer genç kalecilerin de ya kiraya verilmesi ya da elden tamamen çıkarılması gündemde. Bu nedenle Uğurcan kalsa bile Trabzonspor’da mutlaka bir kaleci transferi gerçekleşecek.

Uğurcan Çakır giderse üç aday hazır Biri Fenerbahçenin listeside

Haberin Devamı