Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Peşini bırakmak yok! Trabzon'da Abdullah Avcı çılgınlığı

Peşini bırakmak yok! Trabzon'da Abdullah Avcı çılgınlığı

Alanyaspor karşısında alınan ağır yenilginin ardından son durumu merak edilen Abdullah Avcı için yönetimin yola devam kararı verdiği belirtilirken, Bordo Mavili taraftarların deneyimli teknik adama olan desteği bir hayli dikkat çekti.

Peşini bırakmak yok! Trabzon'da Abdullah Avcı çılgınlığı

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya bordo mavili yönetim ve taraftarlardan büyük destek geldi. 

AVCI BALKONA ÇIKTI

Bordo-mavili takımın bu akşam saat 17.00’de yaptığı moralsiz idman sonrasında organize olan 100'ü aşkın taraftar, saat 21.30’da tecrübeli teknik adamın evi önünde toplandı. Avcı’nın evinin bulunduğu sokakta meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulunan ve şarkılar söyleyen taraftarın desteği karşısında teknik direktör Avcı da evinin balkonuna çıktı

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Avcı’ya destek için gelen bir taraftar, “Geçen sene sezon başında bizden destek ve sabır istedin. Fırtınalı denize geldin. Biz de seninle beraberiz. Burayı bırakıp kimseye, hiçbir yere gitmeye gerek yok. Her sene kupa alacağız diye bir şey yok. Biz bu takımı galibiyetlerle sevmedik. Bizi bırakıp hiçbir yere gitme hocam” sözleriyle seslendi.

 

Taraftarların ‘şampiyon teknik direktör’ tezahüratlarına karşılık Avcı, “Ben de sizi seviyorum. Duygularınız, düşünceleriniz, destekleriniz için teşekkür ederim. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

TARAFTAR AVCI’NIN ŞARKISINI SÖYLEDİ

Teknik adamı, taraftar derneklerinde ağırlama davetinde bulunan taraftarlar, Avcı’nın daveti kabul etmesi üzerine evinin önünden ayrıldı. Ayrılık sırasında şampiyonluk kutlamalarında Avcı’nın şarkısını seslendiren taraftarlara Abdullah Avcı da eşlik etti.

Abdullah Avcı'ya, kulüp Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, tam destek verdi. Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geldiğin günden bugüne en güzel hikayeleri yazdık. Tarifsiz duygular yaşadık. Şüphemiz yok, bundan sonra da yeniden yazacağız. Bazen dalgalı dönem yaşayabiliriz. Önemli olan buradan sağlıklı şekilde çıkabilmektir. Hafızamız var, becerimiz var, gücümüz var. Yola devam hocam" ifadelerini kullandı.

YOLA DEVAM KARARI

DHA'da yer alan habere göre Trabzonspor'da Abdullah Avcının kararı belirsizliğini koruyordu. Bordo-mavili yönetim yaptığı toplantının ardından Abdullah Avcı ile yola devam etme kararı aldı. Yönetimin güvenini sürdürdüğü tecrübeli teknik adam da bugün yapılan antrenmanda takımın başında yer aldı. Yarını izinli geçirecek olan Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına perşembe günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

Haberin Devamı

 

AVCI DETAYLI RAPOR SUNACAK

Abdullah Avcı, takımın kötü gidişatıyla ilgili teknik ekibiyle birlikte rapor hazırlayarak yarın İstanbul'da yönetim kuruluna sunacak. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Avcı'nın raporu doğrultusunda takımın gidişatıyla ilgili karar verecek ve gönderilecek isimler ile transfer politikası belirlenecek.