Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı!

Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı!

Dün akşam Konyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da Bakasetas ve Trezeguet'nin sarı kart görmeleri Necati Ateş'in dikkatinden kaçmadı.

Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı!

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bordo-mavililerde Anastasios Bakasetas ile Trezeguet sarı kart gördükleri için Ankaragücü müsabakasında cezalı duruma düştü. Trabzonspor'un Konyaspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren Necati Ateş gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

Trabzonspor'un zirve yarışından kopmadığını belirten Necati Ateş, "Kopma yok ama eğer Fenerbahçe maçını kazanırsa sıkıntı olabilir. Trabzonspor doğru oyunu kısım kısım oynadı. 2-2 olduktan sonra Trabzonspor kaos futbolu oynamaya başladı. Giren oyuncular hiçbir katkı sağlamadı" açıklamasını yaptı.

'KONYASPOR'U TEBRİK ETMEK LAZIM'

Konyaspor'un Trabzonspor deplasmanında kazanmak için sahaya çıktığının altını çizen eski futbolcu, "Konyaspor'u tebrik etmek lazım. 2-0'dan 2-2'ye deplasmanda gerçekten zor. Trabzonspor bu skoru tutması lazımdı. Konyaspor sonuna kadar oyunu kazanmaya oynadı. Büyük mücadele verdiler. Biz böyle hocaları gördük. 'Ben çıkmayayım, 2-2'yi yakalamışım, bir kontra yaparım' diyen teknik direktörler var. İlhan Palut böyle yapmadı" ifadelerini kullandı.

'DIOUF İNANILMAZ BİR GOL ATTI'

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin skoru korumasını gerektiğini belirten Necati Ateş, Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic için çarpıcı bir açıklama yaptı. Necati Ateş şu ifadeleri kullandı:

"İnanılmaz bir gol attı Diouf. O gole yapabileceği bir şey yoktu kalecinin. Çok iyi bir takım Konyaspor. Geçen senenin şampiyonusun sen 2-0'ı bulmuşsan kazanman gerekir. Konyaspor'da Türkiye'de bir ön libero istiyorsan Hadziahmetovic'i almalısın derim. Konyaspor onu ucuza satmaz. Tekliflerin olduğunu da biliyorum. Bu maç Trabzonspor adına ciddi bir kayıp oldu. Fenerbahçe yenerse bu puan farkını kapatması zor."

Necati Ateşten olay iddia Bakasetas ve Trezeguetin sarı kart istemeleri normal

Trabzonspor'un yıldızları Anastasios Bakasetas ile Trezeguet'in Fenerbahçe derbisinden önce sınırdan kurtulmak için sarı kart istemelerinin normal olduğunu belirten Necati Ateş, "İyi oyun ve kaybetmeme duygusunu aldın mı kaybetmen çok zor. Galatasaray'ın galibiyeti bu yüzden çok önemli diyorum. Fenerbahçe'nin yarın alacağı sonuç çok önemli. Trabzonspor'un fikstürüne bakıyorum. Bakasetas ile Trezeguet'in sarı kartı istemeleri normal. İki hafta sonra Fenerbahçe ile oynuyor" diye konuştu.

Necati Ateşin Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe iddiası olay yarattı

Haberin Devamı