Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fransa, İngiltere derken Uğurcan Çakır'ın yeni adresi...

Fransa, İngiltere derken Uğurcan Çakır'ın yeni adresi...

Adı sık sık Fransa ve İngiltere takımlarıyla anılan milli kaleci Uğurcan Çakır için Benfica devreye girdi.

Fransa, İngiltere derken Uğurcan Çakır'ın yeni adresi...

Trabzonspor'un geçen sezon şampiyonluk özlemini dindirmesinde başrolü oynayan Uğurcan Çakır ile ilgili flaş gelişme yaşanıyor. Avrupa devi, Fransız kulüplerinin radarında yer alan mili eldiven için yeniden harekete geçti.

'AVRUPA'DA OYNAMA HEDEFİM VAR'

Başarılı eldiven daha önce yaptığı açıklamada “Avrupa’ya tabii ki gitmek istiyorum ama hem bana hem kulübe uygun teklifler gelmesi gerekiyor. Zaman gösterecek. Trabzonspor’da 3 kupa kazandım. Ayrılırsam da Trabzonlular’ın bana darılmayacağını düşünüyorum. Hem kulübü hem beni tatmin edecek bir teklif ve takım olursa, gidebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Uğurcan'ın hem menajeri hem ağabeyi olan Necdet Çakır, "4 büyük ligden resmi olmasa da ilgiler var. Sportif direktör ve kulüplerle direkt kontak halindeyim. Transfer sezonu biraz yavaş ilerliyor. Serbest olan kaleciler var, onların da yer değiştirmesi söz konusu" açıklamasını yapmıştı.

BENFICA YENİDEN HAREKETE GEÇTİ

Record Gazetesi, Portekiz devi Benfica'nın yakın zamanda Uğurcan Çakır için Trabzonspor’la iletişime geçebileceğini yazdı. Kalecisi Odysseas Vlachodimos için önemli teklifler bekleyen ve bazı takımlarla görüşme halinde olan Benfica’nın, B planı olarak Uğurcan’ı düşündüğü vurgulandı.

Haberin Devamı

EN AZ 15 MİLYON EURO

Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off oynayacağı sezonda kaptanını kaybetmek istemeyen Trabzonspor Yönetimi’nin, olası bir teklif durumunda 15 milyon euronun altındaki rakamları değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Uğurcan’ın takımda devam etmesi halinde, yıllık ücretine ciddi bir zam yapılması da planlanıyor.

Fransa, İngiltere derken Uğurcan Çakırın yeni adresi...