Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı

Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı

Uğurcan Çakır için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimine Trabzonspor'dan 'Yunus Akgün + 10 milyon euro isteriz' yanıtı geldi.

Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezona damga vuran Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takım ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Galatasaraylı kurmayların Icardi ile arasındaki pazarlıklar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

CİM-BOM HEP SERİ BAŞI

Şampiyonlar Ligi elemelerine 2. turdan katılacak olan Galatasaray, burada yer alan 20 takım arasında en iyi UEFA puanına sahip üçüncü takım... Dinamo Zagrep ve Kopenhag’ın ardında bulunan Cim-Bom, bu nedenle seri başı olacak. Sarı-kırmızılılar, turu geçmesi durumunda, 3. turdan başlayacak olan AEK ve Sparta Prag’dan da daha iyi puanı olması nedeniyle yine seri başı olacak. Aslan, buradan play-off’a yükselirse, bu turda mücadeleye dahil olan Antwerp’ten daha iyi, Young Boys’tan ise daha kötü durumda... Bu nedenle yine seri başı olarak kuraya dahil edilecek.

BÜYÜKELÇİLİĞE G.SARAY BAYRAĞI

Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne dev G.Saray bayrağı asıldı. Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından ise, “Şampiyonluk hatırası olmazsa olmaz. Büyükelçi Schulz ve Galatasaray taraftarı iş arkadaşlarımızla birlikte Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ı kutluyoruz” mesajı paylaşıldı.

Haberin Devamı

UĞURCAN’DA DEV FARK

Cim-Bom’un Türk kaleci olarak düşündüğü Trabzonsporlu Uğurcan Çakır için, kulüplerin ilk görüşmeyi yaptığı, ancak taraflar arasında büyük fark olduğu öğrenildi. Galatasaray’ın, Karadeniz ekibine, bu sezon kiralık olarak başka takımlara gönderilen Mustafa Muhammed ve Taylan Antalyalı ile birlikte 2 milyon euro önerisinde bulunduğu, ancak bordo-mavililerin bu teklifi kabul etmedikleri dile getirildi. Trabzonspor’un sarıkırmızılılara karşı öneride bulunduğu vurgulandı.

YUNUS AKGÜN VE 10 MİLYON

Uğurcan Çakır gibi bir değeri, kolay kolay bırakmayı düşünmeyen Fırtına’nın, Galatasaray’dan Yunus Akgün ile birlikte 10 milyon euro talebinde bulunduğu öğrenildi. Nantes’ta 36 lig maçında 8 gol, 3 asisti bulunan Mustafa Muhammed konusunda çekinceleri bulunan Trabzonspor’un, Adana Demirspor’da iyi işler yapan Yunus’u tercih ettiği ifade edildi. Teknik direktör Nenad Bjelica da, “Uğurcan Çakır’a çok büyük bir teklif gelirse kaleci transferi gündemimize alabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

OLAYA POZİTİF BAKIYORLAR

Sadece Türkiye’de değil, Avrupa arenasında da başarılı olmak isteyen Galatasaray Yönetimi, bu sezonki şampiyonluğun mimarı olan Icardi için şimdiden kolları sıvadı. Yönetim ve taraftarın önümüzdeki sezon da kalmasını çok istediği Arjantinli golcü için, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin pozitif düşünce içinde olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, transferi tamamlayabilmek için görüşmelere başlandığı ifade edildi.

‘BİR DÜNYA STARI’

Konuyla ilgili Milliyet’e konuşan Galatasaraylı yöneticiler, “Paris Saint Germain tarafı kolay. Burada önemli olan Icardi’ni tavrı... PSG ile ilişkilerimiz iyi ve bu durum bizim için çok büyük avantaj. Icardi ise bir dünya starı. Çok güzel bir sene geçirdi” yorumunu yaptılar. Icardi’nin Türkiye’ye gelişinde aktif rol üstlenen menajer Gardi de, geçtiğimiz günlerde, “Bizim de bir pazarlığımız olacak” demesi, işin paraya dayandığını gösterdi.

Haberin Devamı

‘FUTBOL TİMUR’DA FİNANSMAN BİZDE'

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Cumhuriyet’in 100. yılında gelen şampiyonluğu, “Müthiş bir ekip çalışması” olarak değerlendirdi. Öztürk, “Gerek Dursun başkanla, gerek Erden Timur ile bu yola çıktığımızda hem finansal projelerimizi anlattık hem de şampiyonluğu anlattık. Çünkü hep birbirini tamamlayan şeyler. Futbolu Erden Timur’a emanet ettik. Biz de Dursun başkanımla beraber finansal tarafa dağıldık. Çok mutluyuz. Her şey harika” diye konuştu. (Skorer)

Yunus Akgün + 10 milyon euro Galatasaray görüşmelere başladı