Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor! Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması

Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor! Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın gelecek sezonda yeni hocası olacağı iddia edilen Okan Buruk "maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray'a hizmet etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor! Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması

Galatasaray’da seçim takvimi günden güne ilerlerken, en çok tartışma konusu olan Teknik Direktör Domenec Torrent’in durumu artık netleşti. Katalan çalıştırıcı, son basın toplantısında bir yıl daha sözleşmesi bulunduğunu dile getirse de adaylar onunla devam etmek istemiyor.

ELMAS, TORRENT'İ BÜYÜK HATA OLARAK GÖRÜYOR

Elmas’ın Torrent’i büyük bir hata olarak gördüğü ve bunun bedelini de ödemeye hazır olduğu bildirildi. Seçime girme konusunu değerlendiren Elmas’ın, yarışa girip kazanması durumunda Torrent’in bundan sonra için alacağı rakamı üstlenmeyi göze aldığı belirtildi.

HAMAMCIOĞLU VE ÖZTÜRK DE TORRENT'LE ÇALIŞMAYACAK

Diğer adaylar Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk de, İspanyol hoca ile devam etmeyi düşünmediklerini, genel kurul üyelerine aktarmışlardı. Bu gelişmelerin ardından sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık seçimi öncesi teknik direktörlük koltuğu için en ciddi aday Okan Buruk...

GALATASARAY'DA BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTI

Sarı-kırmızılı formayla futbolculuk kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan Buruk, sonrasında teknik direktör olarak da önemli takımlarda görev yaptı. Akhisarspor'un başında Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran başarılı teknik adam, Medipol Başakşehir'i Süper Lig şampiyonu yaparak kariyerinin zirvesine çıktı.

Haberin Devamı

'MADDİ-MANEVİ BEKLENTİM OLMADAN G.SARAY'A HİZMET ETMEK İSTERİM'

Ailesel sebeplerden dolayı bir süre futboldan uzak kalan Buruk, teknik direktörlüğe geri dönmek için geri sayımda. 48 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili olarak Fanatik'e özel açıklamada bulundu.

Başarılı hoca, "Galatasaray'da kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray'a hizmet etmek isterim" dedi.

Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor Okan Buruktan flaş Galatasaray açıklaması