Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk için Konya'ya akın etti

Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk için Konya'ya akın etti

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için Konya'ya akın ediyor. İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadığı ifade ediliyor.

Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk için Konya'ya akın etti

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için Konya'ya akın ediyor. İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadığı ifade ediliyor. Sahasında Fenerbahçe'ye yenilerek taraftarları önünde şampiyonluğunu ilan etme fırsatını tepen Galatasaray'da futbolseverler Konya'ya çıkarma yapıyor.

Taraftarlar zorlu deplasmanda takımlarına destek ve 25. şampiyonluk kutlamalarında yer almak adına harekete geçti.  Fenerbahçe yenilgisinin şokunu atlatan Galatasaraylı taraftarların Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda bulunmak için organize olduğu ifade edildi. Kurallar gereği yaklaşık 2 bin kontenjan ayrılan Galatasaraylı taraftarlar, statta daha fazla yer bulmak için kolları sıvadı.

Sabah'ın haberine göre İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadı. Taraftar gruplarının otobüs organizasyonu yapma kararı aldığı ifade edilirken, trenle de ulaşım için biletlere hücum edildiği belirtildi. Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasındaki Konyaspor-Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

Haberin Devamı

Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk için Konyaya akın etti