Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Dries Mertens'in forma numarası belli oldu

Galatasaray'da Dries Mertens'in forma numarası belli oldu

Galatasaray Kulübü yeni transferi Dries Mertens'in forma numarasını duyurdu. Sarı-kırmızılı taraftarların belirlediği seçimde Belçikalı oyuncu 10 numaralı formayı giyecek.

Galatasaray'da Dries Mertens'in forma numarası belli oldu

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'in 10 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Galatasaray taraftarı kararını verdi. 10 numara bir kez daha dünyaca ünlü bir yıldıza, Dries Mertens'e emanet" ifadeleri kullanıldı.

"DAHA FAZLA KALMAK İSTERİM"

Galatasaray'ın 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Dries Mertens'in yıllık 2 milyon 900 bin euro alacağı belirtilmişti. Sarı-kırmızılılar ayrıca futbolcuya 1 milyon 100 bin euro imza parası ödedi. Galatasaray'la sözleşme imzalayan Dries Mertens ilk açıklamasında, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İtalya’da 9 yıl geçirdim ve artık değişiklik yapmaya hazır olduğumu hissettim. Galatasaray gibi bir takımdan teklif gelince onur duydum. Mükemmel bir adım atmış oldum. Çok güzel bir karşılama oldu. Böyle taraftarlara Napoli’den alışkınım ama taraftarımızın gece geç saatlere kadar bizi beklemeleri çılgıncaydı. Buraya başarılı olmaya geldim. Bir yıllık sözleşme imzaladım ama daha fazla kalmak isterim. Neden beni istediklerini göstermeye geldim. Gücümü sahada göstermek istiyorum. Bu takım için her şeyimi vereceğim. Sahada her zaman gollerimi atmak ve maç kazanmak isteyen bir oyuncuyum. Bunun için var gücümle çalışacağım" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı