Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan 'ayrılık' sorusuna yanıt

Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan 'ayrılık' sorusuna yanıt

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de golleri atan Enner Valencia ile Ferdi Kadıoğlu ve kaptan Altay Bayındır maç sonrası açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan 'ayrılık' sorusuna yanıt

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Ferdi Kadıoğlu ve Altay Bayındır, Kayserispor maçının ardından konuştu.

Galibiyet ve gol için mutlu olduğunu söyleyen Enner Valencia; "Galibiyet için mutluyum. Zor bir rakibe karşı oynadık, bu deplasman her zaman zordur. Üzerimize düşeni yapıp 3 puan almayı bildik. Umarım gollerim devam eder ve sık sık röportaja gelirim. Önemli olan takımın başarısı. Bugün taraftarlarımız burada yanımızda yoktu, golümü ve galibiyeti onlara armağan ediyorum." dedi.

Sevilla maçına odaklanacaklarını belirten Ekvadorlu golcü; "Şimdi Sevilla maçının hazırlıklarına başlayacağız.

"Rakibi iyi analiz etmemiz lazım. İspanyol ekipleri topla çok iyi oynuyor. En iyi şekilde hazırlanıp iyi bir sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTERİM"
Son olarak Fenerbahçe'deki geleceğine ilişkin soruya yanıt veren Valencia; "Fenerbahçe'de kalmak isterim. Burada mutluyum, insanları seviyorum. Anlaşmaya bağlı tabii ki ama kalmak isterim." sözlerini kullandı.

LİGDE 23. GOLÜNÜ ATTILİGDE 23. GOLÜNÜ ATTI
Mücadeleye 11’de başlayan Enner Valencia, takımın ilk golünü kaydetti. 5. dakikada Lincoln’ün ortasında iyi yükselen Valencia, kafayla topu kaleci Bilal’in solundan ağlara gönderdi. Ligde son 4 maçta 8. golüne imza atan Valencia, müsabakada yerini 87. dakikada Serdar Dursun’a bıraktı.Sarı-lacivert forma altında 100. maçına çıkarak ‘dalya’ diyen ve Fenerbahçe tarihindeki en golcü 10. isim olan tecrübeli oyuncu, Süper Lig’de gol krallığı listesinde de zirvede yer alıyor.

Bu sezon 20 lig maçında 23 gole ulaşan Valencia’nın UEFA Avrupa Ligi’nde 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 golü bulunuyor.

Haberin Devamı