Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı bildirimde "Kulübümüz, Samet Akaydin'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır." denildi.

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Samet Akaydın, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi. Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

MONTELLA'NIN AÇIKLAMALARI
Adana Demirspor teknik direktörü Montella, "Samet'in Fenerbahçe'ye gideceği ve Adana Demirspor'un Hulk ile anlaşacağı yönünde haberler var?" sorusuna, "Bu seviyelerde kalmak istiyorsak hamlelerimizi yapmamız lazım. Bir dahaki maçta Belhanda ve Kevin cezalı. Samet de olmayacak." diye cevap verdi.

JESUS ÇOK İSTİYORDU
Samet Akaydın zaman zaman hücuma çıkarak attığı gollerle de değerine değer katmış durumda. Samet'in transferini Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyordu. 3'lü savunmada daha fazla stoper alternatifine ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdiği de ifade ediliyor.

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI
Kariyerinde Arsinspor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımları bulunan Samet Akaydın; Mavi Şimşekler'de 58 maçta forma giydi ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı