Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aykut Kocaman hiç gecikmedi! Alex de Souza'ya bomba yanıt

Aykut Kocaman hiç gecikmedi! Alex de Souza'ya bomba yanıt

Çalıştığım en kötü teknik direktörlerden biri Aykut Kocaman'dı açıklamalarıyla bir anda gündeme damga vuran Alex de Souza'ya tecrübeli antrenörden yanıt geldi.

Aykut Kocaman hiç gecikmedi! Alex de Souza'ya bomba yanıt

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde inanılmaz performansa imza atan Alex de Souza'nın önceki günü soru cevap etkinliğinde teknik direktör Aykut Kocaman'la ilgili sözleri olay olmuştu.

Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Brezilyalı futbol adamı, "Senin için en iyi ve en kötü teknik direktör kimdi?" şeklindeki soruya "En iyi koç Vanderlei Luxemburgo. En kötüsü ise Aykut Kocaman'dı" yanıtını vermişti.

Kocaman: Böyle bir açıklama yapmasına anlam veremedim

Aykut Kocaman'dan eski öğrencisi Alex de Souza'ya yanıt geldi. Play Spor'a konuşan tecrübeli teknik adam, "Açıkçası ilk duyduğumda Alex’in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim. Kendi görüşüdür, saygı duyarım. Antrenörlüğe yeni başladı, umarım kendi standartları doğrultusunda çok daha iyi bir teknik adam olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yönetimi, 1 Ekim 2012 tarihinde Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı Alex'in sözleşmesini feshetmişti.

340 maçta 171 gol, 145 asist

Alex de Souza, Fenerbahçe'deki müthiş performansıyla adını tarihe yazdırdı. Brezilyalı efsane isim, Fenerbahçe formasıyla toplam 344 maçta 171 gol, 145 asistle oynadı.

Aykut Kocaman hiç gecikmedi Alex de Souzaya bomba yanıt

Haberin Devamı