Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı

Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Arda Güler'in annesi olan Serap Güler'in sosyal medya paylaşımı Sarı Lacivertli camiada bir hayli ilgi uyandırdı.

Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı

Henüz 18 yaşında Fenerbahçe forması ile harikalar yaratan Arda Güler'in, sarı-lacivertli takım ile henüz geleceği netlik kazanmadı. Performansı ile Avrupa devlerini peşine takan genç futbolcu hakkında annesinin paylaştığı mesaj dikkat çekti.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'le yeni sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertliler, 18 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran 2025'e kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

İLK KUPASINI KAZANDI

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Maçta 1 asistlik performans sergileyen Arda Güler, final müsabakasının en iyi oyuncusu seçilirken sarı-lacivertli forma ile A takımda ilk kupasını kazanmış oldu.

AVRUPA DEVLERİ SIRAYA GİRDİ

Fenerbahçe'de özellikle sezonun ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulmasının ardından takımın en iyileri arasına adını yazdıran ve 10 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası'nda da finalin en değerli oyuncusu seçilen Arda Güler için Avrupa'nın devleri adeta sıraya girdi. Sarı Lacivertli camiayı mest eden Arda ile başta Ajax olmak üzere Bayern Münih, PSG ve Liverpool'la birlikte Avrupa'nın elit takımları arasında yer alan Borussia Dortmund, Milan ile Inter talip oldu.

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, 1 Ocak 2004'ten sonra doğan en yetenekli oyuncuların listesini çıkardı, Milli futbolcu 30 kişilik listede üst sıralarda kendisine yer buldu.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Fenerbahçeli Arda Güler'in annesi Serap Güler, twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Güler paylaşımında, "Her seçim bir vazgeçiştir" sözlerini kullandı ve paylaşım kısa sürede binlerce yorum aldı.

HARİKALAR YARATTI

Bu sezon Fenerbahçe forması ile toplam 35 resmi maça çıkan Arda Güler, söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Genç futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına 7 kez gol pası verdi. Milli futbolcu toplam 1.547 dakikada sahada kaldı.

Arda Gülerin annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı