Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sergen Yalçın transfer edip gitmişti! Yönetim 1 yıllık opsiyonu kullanacak

Sergen Yalçın transfer edip gitmişti! Yönetim 1 yıllık opsiyonu kullanacak

Sergen Yalçın döneminde transfer edilen ve özellikle bu sezon lige iyi başlayan Salih Uçan'ın her geçen gün yükselen formu yönetimi de bir hayli mutlu ediyor.

Sergen Yalçın transfer edip gitmişti! Yönetim 1 yıllık opsiyonu kullanacak

Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Salih Uçan, yeni sezona çok iyi gibi başladı. 6 maçta görev alan ve 1 gol, 1 asistle oynayan 28 yaşındaki orta saha, futboluyla alkış topladı. Salih'in bu çıkışı yeni sözleşme teklifi almasına da vesile olacak. Sezon sonu kontratı sona erecek oyuncunun 1 yıl opsiyonu var. Bu opsiyonu kullanacak olan yönetimin, bir diğer düşüncesi ise başarılı futbolcuya ekstra 1 yıl daha sözleşme yaparak 2025'e kadar birlikte yola devam etmek.

'HAK ETMİŞTİ, ÇAĞRILMAMASI İLGİNÇ'

arada Salih'in Milli Takım'a çağrılmaması kulüp içinde şaşkınlıkla karşılandı. Siyah- beyazlılar, performansıyla Ay-Yıldızlı formayı hak ettiği düşünülen oyuncunun, kadroya alınmamasına sosyal medyada Salih'in fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi. Yöneticiler, "Salih, Milli Takım'ı hak etmişti. Çağrılmaması ilginç bir karar" yorumunda bulundu.

KARTAL ÇIKIŞ PEŞİNDE

Geçen hafta Başakşehir'e yenilerek liderliği kaptıran Beşiktaş, bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbulspor ile karşılaşacak. Kartal, 3 puan alıp milli araya moralli girmeyi hedefliyor. Cezalı olan teknik direktör İsmael'in yerine takımın başında yardımcı antrenör Adam Murray olacak. Bu arada Umut Meraş, teknik heyet kararıyla kadroya alınmadı.

Haberin Devamı

WEGHORST VE ATİBA'YA MİLLİ DAVET

BEŞİKTAŞ'IN Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, Polonya ve Belçika ile oynanacak maçlar için Hollanda Milli Takımı'na davet alırken, Atiba Hutchinson da sakatlığı devam etmesine rağmen Kanada Milli Takımı'na çağrıldı.

Sergen Yalçın transfer edip gitmişti Yönetim 1 yıllık opsiyonu kullanacak