Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Pjanic hem en sessiz hem de en çok konuşan futbolcuyu açıkladı!

Pjanic hem en sessiz hem de en çok konuşan futbolcuyu açıkladı!

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve siyah beyazlı kulüpte kalmayı isteyen Pjanic takımda en sessiz ve en çok konuşan futbolcuyu açıkladı.

Pjanic hem en sessiz hem de en çok konuşan futbolcuyu açıkladı!

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, A Spor'un konuğu oldu. Yıldız isim, transferine ve futbol kariyerine ilişkin sorulan soruları yanıtladı.

İŞTE O SÖZLER...

"Beşiktaş'ta çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. Kolay adapte oluyorum. Şampiyon bir takıma transfer oldum. Lig daha bitmedi. İkinci yarıda daha iyi olacağız."

"Transferim çok hızlı gelişti. Son günlerdi zaten. O dönem Barcelona'da Koeman vardı. Mutsuzdum ve oynamak istiyordum. Beşiktaş, benimle temasa geçti ve transferim için herkes elinden geleni yaptı. Kolayca ikna oldum. Aklımda bir şüphe yoktu."

"Saha içerisinden daha farklı bir hayatım var, ben daha normal bir Miralem gibi yaşıyorum. Bir profresyonelim ama aile çok önemli. Biz idmanlarımızı sabah saatlerinde yapıyoruz, sonrasında ailemle ilgileniyorum. 3 günde 1 maçlar oynuyoruz ama onlarla olduğum her anı güzel geçirmek istiyorum. Hayattan beklentim normal bir insan gibi dışarı çıkabilmek, restorana gitmek. Şehir gerçekten çok güzel, burada olmaktan ben ve ailem mutluyuz."

Haberin Devamı

"İyilik yaparken görünürsem rahat edemem. Allah bana ihtiyaç sahibi insanlara yardım etme fırsatı veriyor. Bu güzel bir hissiyat. İçimden gelen bir şey. Konuşulmasını tercih etmiyorum."

"Saha içerisinde sinirli biriyim. Herkesle konuşurum, oyuncularla, hakemlerle. O sinirli halimi görmemek için maçlarımı da tekrar izlemiyorum."

"Ailem de, ben de mutluyuz. Barcelona ile 2 yıllık sözleşmem var. Burayla 1 yıllık sözleşmem var. Geleceğe dair neler konuşulduğunu bilmiyorum. Bunları konuşmak için de erken. Gelecekte neler olur bilemem ama Beşiktaş'ın oyuncusu olmak beni mutlu ediyor."

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

"Eğer iş kalmak kalmamak boyutuna gelirse ben Beşiktaş'ta kalmak isterim."

En şık giyinen futbolcu: N'Sakala
En kötü giyinen: Serdar Saatçı
En sessiz futbolcu: Kenan Karaman
En çok konuşan: Vida
Birlikte oynadığı en yetenekli futbolcu: Messi, Totti, Ronaldo
En fazla yemek yiyen: Montero

Barcelona - Efsanevi kulüp
Messi - Zeki
Xavi - Sihirbaz
Camp Nou - Dünyanın en iyi statlardan biri
Vodafone Park - Oynadığım en harika atmosferlerden biri
Sergen Yalçın - Türkiye efsanesi
Koeman - Eski hoca
Türkiye - Güzel ülke
Bosna - Aşkım, güzel ülkem

Haberin Devamı