Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Menajeri İstanbul'a geldi Sörloth'ta dev kulüp araya girdi

Menajeri İstanbul'a geldi Sörloth'ta dev kulüp araya girdi

Leipzig'den Real Sociedad'a kiralık olarak gelen Norveçli golcü Sörloth için İspanyolların harekete geçmesi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı hayal kırıklığına uğrattı.

Menajeri İstanbul'a geldi Sörloth'ta dev kulüp araya girdi

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Beşiktaş'ın gündemine Alexander Sörloth gelmişti. Siyah-beyazlıların bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istediği Norveçli oyuncuyla ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. İşte ayrıntılar...

BATSHUAYI VE LARIN'LE AYRILIK VAKTİ

Beşiktaş'ta bu sezon ortaya çıkan kötü performansta özellikle Michy Batshuayi ve Cyle Larin konusunda Valerien Ismael karar verdi. Siyah-beyazlıların Fransız teknik direktörü, Kanadalı ile Belçikalı golcülerle yolların ayrılması yönünde görüş bildirdi. Beşiktaş'ta transfer gündemine gelen ilk golcü oyuncu Alexander Sörloth oldu.

TRABZONSPOR'DA PARLADI, ALMANYA'DA TUTUNAMADI

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Alexander Sörloth, kariyerinin en formda dönemini Trabzonspor'da geçirdi. 26 yaşındaki santrafor, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı. Bordo-mavili takımda yıldızlaşan Sörloth daha sonra 20 milyon euro karşılığında transfer olduğu RB Leipzig'de ise tutunamadı.

SOCIEDAD'A KİRALANDI, SON HAFTALARDA YILDIZLAŞTI

Haberin Devamı

Norveçli santrafor bu sezon başında RB Leipzig tarafından satın alma opsiyonuyla birlikte Real Sociedad'a kiralandı. Tecrübeli santrafor 42 karşılaşmada forma şansı buldu. La Liga temsilcisinde sezona istediği gibi başlayamayan Alexander Sörloth toplamda 8 gol ve 1 asist üretti.

CADIZ MAÇIN DA FİLELERİ HAVALANDIRDI

RB Leipzig’den kiralık olarak İspanya’nın Real Sociedad takımında top koşturan Norveçli santrfor, önceki gece takımının Cadiz ile oynadığı ve 3-0 galip geldiği maçta bir kez daha sahneye çıkarak fileleri havalandırdı, karşılaşmada gol perdesini açan isim oldu.

SOCIEDAD YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPACAK

Takımı adına galibiyete giden yolu, dar açıdan yaptığı şık vuruşla açan Sörloth, Sociedad’ın Avrupa kupalarına katılım vizesi alacak sıralamasına önemli katkıda bulundu. Başlangıçta vasat bir sezon geçiren ancak La Liga’daki son altı maçta üç gol atarak dikkatleri üzerine çeken futbolcu için İspanyollar, satın alma opsiyonunu kullanma ya da yeniden kiralık olarak kadroya dahil etmek üzere son bir değerlendirme yapacak. Leipzig, bu performans karşısında oyuncuyu daha yüksek bir bedelle göndermenin hesaplarını yapmaya başladı.

Menajeri İstanbula geldi Sörlothta dev kulüp araya girdi

Haberin Devamı