Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gedson ve Saiss'tan sonra Beşiktaş'ta 3.transfer!

Gedson ve Saiss'tan sonra Beşiktaş'ta 3.transfer!

Gedson Fernandes ve Saiss transferleriyle takımını güçlendiren Beşiktaş'ta Adrien Tameze için girişimlere başlandı.

Gedson ve Saiss'tan sonra Beşiktaş'ta 3.transfer!

Avrupa kupalarına bu sezon katılamayacak olan Beşiktaş'ta kurmaylar hem lig hem de kupada yarışacak iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahayı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

GEDSON MESAJ GÖNDERDİ

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arasında gelecek sezon adına kadrosuna kattığı Gedson Fernandes kısa bir süre önce taraftarlara mesaj gönderdi. Portekizli orta sahanın siyah-beyazlı taraftarlara video yoluyla gönderdiği mesaj taraftarların beğenisini kazandı. Gedson Fernandes'in kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

VİDA'NIN YERİNE SAİSS GELDİ

Siyah-beyazlılarda uzun süredir forma giyen Domagoj Vida'yla yeniden anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş'ta Hırvat savunmacının boşluğu Romain Saiss ile dolduruldu. Siyah-beyazlı kurmaylar Wolverhampton'la sözleşmesi sona eren Faslı savunmacıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

GENÇ OYUNCULARLA ANLAŞILDI

Beşiktaş'ta dış transfer kadar iç transfer hamleleri de geldi. Siyah-beyazlılarda performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Emirhan İlkhan ve Emre Bilgin'in sözleşmeleri uzatıldı. Beşiktaş iki oyuncunun yeni sözleşmelerini TFF'ye bildirdi.

Haberin Devamı

İTALYA'DAN FLAŞ İDDİA

Valerien Ismael yönetimindeki Süper Lig devinde tüm bu gelişmeler devam ederken İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın Adrien Tameze için devreye girdiği belirtildi. La Gazetta dello Sport'ta yer alan haberde; Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona'da dikkatleri üzerine çeken tecrübeli orta saha için dev taliplerin olduğu kaydedildi.

NAPOLİ DEVREDE

La Gazetta dello Sport'ta yer alan haberde; 28 yaşındaki orta saha için Napoli, Fiorentina ve Monza'nın devrede olduğu belirtildi. Öte yandan tecrübeli futbolcuyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan bir takımın yanı sıra Beşiktaş'ın da ilgilendiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların Adrien Tameze'yi transfer etmek için istekli olduğu vurgulandı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İtalyanlar, Adrien Tameze için Hellas Verona'nın istediği bonservis bedelini de duyurdu. 28 yaşındaki oyuncu için Serie A temsilcisinin 7 ile 10 milyon euro arasında bir ücret talep ettiği kaydedildi. Adrien Tameze konusunda transfer için en istekli olan tarafın Beşiktaş olduğu belirtildi. Siyah-beyazlılar ile Hellas Verona arasındaki görüşmelerin başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Adrien Tameze geçtiğimiz sezon Hellas Verona formasını 40 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Tecrübeli orta saha bu maçlarda 4 gol kaydetti. Kamerunlu oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. Hellas Verona'yla sözleşmesi 2024'te sona erecek Adrien Tameze'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

VERONA'YA 3.9 MİLYON EUROYA GELDİ

Lille altyapısında yetişen Adrien Tameze daha sonra Nancy, Valenciennes, Nice, Atalanta ve Hellas Verona formaları giydi. Hellas Verona, 2020-2021 sezonu başında tecrübeli orta saha için 3 milyon 900 bin euro bonservis bedeli ödedi. (Skorer)

Gedson ve Saisstan sonra Beşiktaşta 3.transfer